Ana SayfaGüzellik%97’ye Varan Doğal İçerikli Atelıer Rebul Vegan Pharmacy İle Doğal Bakım

%97’ye Varan Doğal İçerikli Atelıer Rebul Vegan Pharmacy İle Doğal Bakım

Atelier Rebul’ün miras gibi koruduğu eczacı ruhunu yansıttığı Pharmacy Koleksiyonu; esansiyel yağların terapötik birleşimi, %97’ye varan doğal içeriği ve %100 doğal kokusu sayesinde ihtiyacınıza göre stresi azaltmaya ve canlandırmaya yardımcı oluyor.

 

Kaliteli içerikleri ve temiz formülleriyle güven sunan Atelier Rebul, rutin bakımda doğallığı bir bütün olarak sunuyor. 127 yıllık eczacılık deneyimi sayesinde bitkiler ve şifalı otlar hakkında köklü bir bilgi birikimi olan Atelier Rebul’ün, kullandığı her bir içeriğin amacı var. En değerli ve otantik bileşenleri özenle seçerek hazırladığı temiz formüllerinde, kullanılanlar kadar kullanılmayanlara da önem veriyor. %97’ye varan doğal içerikli, Vegan Pharmacy Koleksiyonu sentetik parfüm, paraben, mineral yağ, ftalat, suni renklendirici ve silikon da dahil zararlı kimyasalları içermiyor. Saf uçucu ve sabit yağlar, pre+postbiyotikler, kil, bitki özleri ve suları ile formüle dilmiş doğal içeriklerde yer alan; Hindistan cevizi yağı, Hindistan cevizi suyu, shea butter gibi en özel içerikler, alerjen seviyesi dikkate alınarak güvenli formüllerle yaratılıyor. 

“Sağlıklı cilt, sağlıklı vücut, sağlıklı zihin” diyen Atelier Rebul, Herbal ve De-stress koku alternatifleri sunan bu doğal koleksiyon ile, günlük hayatın koşturmacası içerisinde ferah bir nefes almanızı sağlıyor.

 

Pre+Postbiotic Anadolu Kil Maskesi

%91,90 doğal içerikli, Anadolu beyaz kili ile zenginleştirilmiş pre+postbiyotikli nemlendirici maske, cildi toksinlerinden arındırmaya yardımcı oluyor, nemlendirmeye ve yatıştırmayı destekliyor. Antienflamatuar özelliği sayesinde, ciltteki irritasyon ve kızarıklık görünümünün gözle görünür bir şekilde azalmasına destek olurken, ıhlamur çiçeği ve papatya özleri cildi yatıştırarak sakinleştirmeye yardımcı oluyor. Hyaluronik asit ve E vitamini ile zenginleştirilmiş kadife çiçeği, jojoba ve makademya yağları cildin nem dengesini korurken, pürüzsüz ve yumuşak bir doku kazandırıyor. Gerçek pre+postbiyotik içeriği iyi bakteri popülasyonunu dengeleyerek cilt florasını geliştirmeye yardımcı oluyor. Dış etkenlere karşı cildin koruyucu bariyerini destekleyip cilt dengesinin sağlanmasına destek olarak, derinlemesine nemlenmiş, canlı, pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Dermatolojik olarak test edilen, kuru ve nemsiz ciltler başta olmak üzere tüm cilt tipleri için uygun olan maske, parfüm içermiyor. 

Pre+Postbiotic Hyaluronic Serum

%93,45 doğal içerikli, Hyaluronik asit ve E vitamini ile zenginleştirilmiş, gerçek pre+postbiyotik içerikli ultra nemlendirici serum, cildinizi derinlemesine nemlendirirken, daha pürüzsüz ve dolgun bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Düşük molekül ağırlığı ile cilde daha iyi nüfuz eden Hyaluronik Asit sayesinde etkili nemlendirme sağlıyor ve nemsizlik kaynaklı kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. Nemi cilde hapsetmeye ve cildin kaybettiği nemi geri kazandırmaya destek olurken nem bariyerini dış etkenlere karşı güçlendirerek sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olabiliyorsunuz. Gerçek pre+postbiyotik içeriği iyi bakteri popülasyonunu dengeleyerek cilt florasını geliştirmeye yardımcı olan serum, derinlemesine nemlenmiş, canlı, pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Dermatolojik olarak test edilen serum, hassas, yağlı ve akneye eğilimli ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun ve parfüm içermiyor. 

Pre+Probiotic Göz Kremi

Sağlıklı, sıkı, nemli ve canlı bir göz çevresine kavuşmaya hazır mısınız? Günümüzün gelişmiş teknolojileri ile yararlı bakterilerin gücünün birleştiği, %91,01 doğal içerikli pre+probiyotikli göz kremi; hyalüronik asit, argan yağı, shea butter ve makademya yağları karışımı sayesinde derinlemesine nemlendirmeye ve göz çevresinin sıkılaşmasına yardımcı. Ayrıca; şişkinlik, göz altı morluklarının oluşumunun engellenmesinde etkili oluyor. Gerçek pre+probiyotik içeriği, dengeli bir cilt florası için göz çevresini dış etkenlere karşı koruyor ve derinlemesine nemli, canlı, pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza destek oluyor.

Pre+Probiotic Göz Serumu 

%96,07 doğal içeriğe sahip pre+probiyotikli göz serumu, göz çevresini anında canlandırarak daha pürüzsüz, sıkı ve genç bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor. Kaz ayağı, koyu göz altı morlukları ve ince çizgilerin görünümünün azalmasına destek olurken, düzenli kullanımda cildin elastikiyetini artırıyor. Yoğun nemlendirici hyalüronik asit içeriği sayesinde pürüzsüz ve yumuşak bir göz çevresine kavuşmanızı sağlıyor. 

Pre+Probiotic Nemlendirici 

Faydalı bakterilerin gücünden yararlanan pre+probiyotikli nemlendirici, yüz bakımınızın vazgeçilmez bir parçası olmaya hazır. %95,67 doğal içeriğe sahip nemlendirici 72 saat süren nemlendirme sağlarken, ciltteki iyi bakteri miktarını artırıyor. Pre+probiyotikli nemlendiricinin içeriğinde sağlıklı bir cilt florası için çalışan pre+probiyotiklerin yanı sıra, besleyici shea butter ve Vitamin F bulunuyor.  Cildi, hava kirliliği, stres gibi dış etkenlere karşı yenilikçi probiyotik teknolojisi ile koruyor. En hassas, kızarık ve nemsiz ciltte dahi yüksek performans sağlayan nemlendirici, sentetik parfüm, paraben, mineral yağ, ftalat, suni renklendirici ve silikon içermiyor. Tüm cilt tipleri için uygun nemlendirici, cildi pürüzsüzleştiriyor ve yumuşatıyor. 

Pre+Probiotic Süt Serum

Pharmacy Koleksiyonu’ndaki Milk Serum, probiyotikleri formülasyonundaki prebiyotiklerle besliyor ve ciltteki iyi bakteri miktarını artırıyor. %97,06 doğal içeriğe sahip serum, cildinizi gerçek bir koruma altına alıyor. 72 saat süren nemlendirme sağlayan süt serum, cildi hava kirliliği, stres gibi dış etkenlere karşı korumaya, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı.

Hafif ama konsantre yapısıyla hassas cilt tipi dahil tüm ciltlere uygun olan bu harika serum; gerçek pre+probiyotiklerin yanı sıra shea butter, antioksidan ve harika bir cilt besleyici olan avokado yağı ve vitamin E içeriyor. Bu eşsiz formül, paraben, parfüm, mineral yağ, silikon, peg, suni renklendirici, ftalat içermiyor. 

 

Sağlıklı vücut ve sağlıklı zihin için ihtiyacınıza göre %100 doğal koku ile esansiyel yağları bir araya getiren Atelier Rebul, Pharmacy Koleksiyonu’unda, dinginlik isteyenler için De-Stress, canlanmak isteyenler için Herbal kokularını sunuyor. Rahat ve huzurlu bir uykunun yüzde yüz doğal çözümü De-Stress, lavanta ve nane uçucu yağlarının karışımından meydana gelen huzur verici kokusu ile dingin, sakin ve huzur veren bir ortamın sözünü veriyor. Misket limonu, limon, fesleğen ve paçuli gibi tazeleyici, saf uçucu yağların karışımından meydana gelen Herbal ise hem zihninizi hem de ruhunuzu canlandırmaya yardımcı oluyor.

 

De- Stress & Herbal Doğal Deodorant

Alüminyum tuzu içermeyen %95,42 doğal içerikli De-Stress ve %96,42 doğal içerikli Herbal doğal deodorant ilk denemeden sonra vazgeçilmeziniz olacak. Çinko risinoleat ile gözenekleri tıkamadan cildin doğal yollardan nefes almasını sağlayan deodorant, terleme sonrası istenmeyen vücut kokularının azaltılmasına yardımcı oluyor. Lavanta ve nane ya da limon ve fesleğen saf uçucu yağlarının birleşiminden meydana gelen %100 doğal kokusu ile vücudunuzu rahatlatmaya yardımcı olan deodorant, sentetik parfüm, mineral yağ, paraben, ftalat, suni renklendirici, silikon içermiyor.

De-Stress El Jeli 

De-Stress El Jeli, nerede olursanız olun hijyen konusunda kurtarıcınız olacak. %96,78 doğal jel, su ve sabun olmadığı durumlarda, ellerinizde yapışkan bir his bırakmadan ve yıkama gerektirmeden ellerinizi temizlemenize ve arındırmanıza yardımcı oluyor. 80° alkol içeren bu formül, içeriğindeki Aloe vera ve E vitamini sayesinde cildinizi kurutmadan temizlik ve ferahlık hissi sağlıyor, el bakım ve hijyenini bir arada sunuyor. 

De-Stress & Herbal Vücut Yağı

Üzüm çekirdeği, avokado, hindistan cevizi yağı gibi en üst kalitede bitkisel yağların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan bu %100 doğal, besleyici, hafif yapılı vücut yağı, cildinize ipeksi bir yumuşaklık ve sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor. 

 De-Stress & Herbal Geleneksel Sabun

Sülfat içermeyen, %90,20 ve %92’ye varan doğal içerikli, doğal yağlar ile formüle edilmiş geleneksel sabun ile hijyen ve bakımı aynı anda sunan Atelier Rebul Pharmacy Koleksiyonu; yararlı bakteri prebiyotikler ve probiyotiklerle cilt florasını güçlendirmeye yardımcı oluyor, cildi nazikçe temizlerken besliyor, kurutmadan geriye yumuşak ve nemli bir his bırakıyor. Duşta da rahatlıkla kullanabileceğiniz geleneksel sabun ilk andan itibaren ciltteki etkisini gösteriyor, cildinizi güçlendirirken dış etkenlere karşı da bir koruma kalkanı oluşturuyor. Dermatolojik olarak test edilmiş, kuru, hassas ve tüm ciltlerin kullanımına uygun olan geleneksel sabun, De-Stress ve Herbal %100 doğal koku seçenekleri ile karşınıza çıkıyor. İçeriğindeki Hindistan cevizi suyu, cildinizin ihtiyacı olan nemi en üst düzeyde korumanıza yardımcı oluyor. 

De-Stress & Herbal El & Vücut Losyonu

Gerçek Pre+Probiyotikler içeren bu %96,89 doğal el ve vücut losyonu, cilt floranızdaki probiyotik miktarını dengelemeye yardımcı oluyor ve onu iyi bakterilerle besliyor. Hindistan cevizi yağı ve shea butter gibi değerli yağlarla cildi derinlemesine beslerken gün boyu nemlilik sağlayan losyon, De-Stress ve Herbal koku seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. 

De-Stress Oda Spreyi

Uyku öncesi kendinize zaman ayırmayı unutmayın, rutininizi kusursuzlaştırın! Steril yaşam alanları yaratmak için, lavanta ve nane saf uçucu yağları ile formüle edilmiş, 80 derece alkol içeren Pharmacy De-Stress Oda Spreyi size çok iyi gelecek. %90 doğal içerikli Pharmacy De-Stress Oda Spreyi’nin lavanta ve nane saf uçucu yağlarının antiviral ve antibakteriyel etkisi, havanın temizlenmesinde etkin rol oynuyor, kokusu ise rahatlamanıza ve rahat uykuya dalmanıza yardımcı oluyor. 

 Herbal Oda Spreyi

Misket limonu, limon, fesleğen ve paçuli gibi tazeleyici, saf uçucu yağlar Atelier Rebul Herbal Oda Spreyi’nde buluşuyor. %97 doğal içerikli bu oda spreyi, evinizin atmosferini benzersiz, doğal bir dokunuşla değiştirirken, zihninizi ve ruhunuzu canlandırmaya yardımcı olacak. Aynı zamanda içeriğindeki 80 derece alkol ile yaşam alanlarınızın sterilizasyonuna da katkı sağlayacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI