Ana SayfaGüzellik14 Şubat'a SkinCeuticals CE Ferulic Antioksidan Mucizesi ile Hazırlanın

14 Şubat’a SkinCeuticals CE Ferulic Antioksidan Mucizesi ile Hazırlanın

Yılın en özel gününde cildiniz pürüzsüz görünsün

Saf C Vitamini ile kırışıklık görünümünü azaltın: C E Ferulic Antioksidan Serum
Çevresel faktörlere karşı koruma sağlamanın yanında yaşlanma belirtilerini de azaltan C E Ferulic Antioksidan Serum, normal ve kuru cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirildi. İçeriğinde %15 saf C vitamini, %1 saf E vitamini ve %0.5 ferulik asit bulunan ürün, kırışıklık, sıkılık kaybı, ince çizgiler gibi yaşlanma belirtilerine meydan okuyor. Günde bir kez cildinizi temizledikten sonra parmak uçlarınızla, hafif dokunuşlarla yüzünüze, boynunuza ve dekolte bölgenize uygulayabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde sıkı ve pürüzsüz bir görünüm için: H.A. Intensifier
Yüksek konsantrasyonda hyalüronik asit ile zenginleştirilmiş formülü ile çok işlevli bir serum olan H.A. Intensifier, ciltteki pürüzsüzlük ve dolgunluk görünümünü geliştirirken, uzun süreli nem sağlıyor. Kazayağı çizgilerinin, dudak çevresi ve yanaktaki çizgilerin görünümünü azaltan H.A. Intensifier ile Sevgililer Günü’nde sıkı ve pürüzsüz bir görünüm sağlayabilirsiniz. H.A. Intensifier, kullananlarda %23 cilt dolgunluğunda gelişme, %8 ciltteki sarkmalarının görünümünde azalma, %11 cilt sıkılığında gelişme ve %13 cilt esnekliğinde gelişme sağlıyor. Tüm cilt tipleri için uygun H.A. Intensifier’i günde 2 defa, 4-6 damla olacak şekilde yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde eşit bir cilt görünümü

Eşit bir cilt tonu mümkün: Phloretin CF Antioksidan Serum
Karma ve lekeye eğilimli cilt tiplerinin kullanımı için uygun olan Phloretin CF Antioksidan Serum, kolajen sentezini ve hücre yenilenmesini tetikliyor. UVA ve UVB ışınlarına karşı gelişmiş çevresel koruma sağlayan Phloretin CF Antioksidan Serum, içeriğindeki L-askorbik asit ile cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Serbest radikallerin hasarını etkili bir şekilde nötralize ederek ince çizgilere ve kırışıklıklara da meydan okuyan Phloretin CF, içeriğinde %10 saf C vitamini, %2 phloretin ve %0.5 ferulik asit bulunduruyor. Phloretin CF Antioksidan Serum’u sabahları temizlenmiş cildinize hafif dokunuşlarla uygulayabilirsiniz.

İnatçı leke görünümünü düzeltiyor, daha eşit ve aydınlık bir cilt görünümüne yardım ediyor: Discoloration
Defense Serum

Cilt tonu eşitsizliği ve leke görünümü konusunda mükemmel sonuçlar için traneksamik asit ile zenginleştirilmiş bir teknolojiye sahip Discoloration Defense Serum, cilt tonu eşitsizliği, inatçı leke görünümü ve cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Traneksamik asit, niasinamid ve HEPES ile zenginleştilmiş formüle sahip ürün, 2 hafta kullanımda** daha eşit ve aydınlık bir cilt tonu görünümü sağlıyor. Kullananların %41’i inatçı leke görünümünde düzelme, %71’i cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünde gelişme, %46’sı ciltteki renk düzensizliğinde gelişme gördüğünü belirtiyor.*** Discoloration Defense Serumu günde 2 defa 3-5 damla olacak şekilde cildinize uygulayabilir, sabah kullanımı sonrası geniş spektrumlu bir SPF 50+ güneş koruyucu kullanabilirsiniz.
 
*Klinik çalışma, 12 hafta, 59 kişi
**Kişisel değerlendirme, 63 kişi
***Klinik çalışma, 50 kadın, 12 hafta

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI