Ana SayfaAstroloji17-23 Eylül Haftası Burç Yorumu

17-23 Eylül Haftası Burç Yorumu

17 Eylül Pazartesi: Kavuşumlar güne damgasını vuruyor. Engeller ve duyguları aktarma güçlüğü Ay-Satürn kavuşumunun getireceği zorluk. Şanssız hissetme, dışsal bir olay olmadığı halde hayatın akmadığını düşünme ise Mars-Güney ay düğümü kavuşumundan kaynaklanıyor. Hızlı düşünme ve canlanma arzusu Güneş-Merkür kavuşumunun güne katacağı anlam. Ay düğümleri-Venüs ve Uranüs arasındaki T KARE doğal afetleri ve ekonomik güçlükleri tetiklerken, Mars’ın bu görünümde hala etkin olması yangın haberlerinin süreceğine işaret ediyor. Oğlak, Kova, Aslan, Akrep, Boğa ve yükseleni bunlar olanlar açısından zorlayıcı bir hafta.

18 Eylül Salı: Bir önceki günün zorlayıcı etkileri ve dünden kalan negatif ruh hali devam ederken, Plüton-Jüpiter arasındaki mutlu açı güçlü bir kişinin tesadüfen karşımıza çıkacağı ve yardım alacağımız anlamını taşıyor. Öte yandan zenginleşme yolunda köklü değişiklikler yapılabilir. Özellikle Akrep ve Oğlaklar ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar yenilik yapabilir ve destek alabilir.

19 Eylül Çarşamba: Ay, Marsa yaklaşıyor ve gökyüzündeki T KARE tetikleniyor. Ay, Mars, Güney ay düğümü kavuşumu Kova burcuna özgü öfkenin ve duygusallığın patlaması yani aniden ve şaşırtıcı şekilde sinirlenmek, aniden yıldırım ve şimşek gibi göksel olayların belirmesi ve zarar vermesi, fırtınaların, hortumların hiç görülmediği yerlerde görülmesi, gökten beklenmeyen nesnelerin yapması gibi etkiler şaşırtıcı olabilir. Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar dikkat!

20 Eylül Perşembe: Hafta başındaki olaylar ve ruh hali devam ediyor ancak Güneş-Merkür kavuşumu bir çıkış bulunmasına yardım ederken, Ay’ın özgürleşmesi sorunlardan özgürleşmemizi, en azından duyarsızlaşmamızı ve daha önemli konulara odaklanmamızı sağlayabilir.  Başaklar ve yükselen başaklar açısından doğru kararların alınacağı olumlu bir gün.

21 Eylül Cuma: Ay, Jüpiter arasındaki sert açı duygusal tepkilerin getireceği şanssızlıklara işaret ediyor. Büyük miktarlardaki paraların elden gitmesi veya talihsiz bir tavrın mali kayıplara yol açması mümkün. Kovalar ve Akrepler ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar mali  kararlar alırken dikkatli olmalı.

22 Eylül Cumartesi: Bütün bir haftanın yorgunluğu yerini yeni kararlara bırakıyor. Artık daha nazik ve zarif bir ifade biçimi benimsemek tercihimiz olacak zira Merkür zarafet alanına Terazi burcuna yerleşiyor. Bir hayat ortağına ihtiyaç duyduğumuzu fark etmek, partnerle iletişim biçimimizi değiştirmek, yakınlara daha çok zaman ayırmak gibi düşünceler hafta sonundan itibaren öne çıkıyor. Terazi ve yükselen terazilerin zekasını ortaya koyacağı, kendini rahatlıkla ifade edeceği özel bir dönem.

22 Eylül Pazar: Güneş’in de Terazi burcuna geçişiyle uzlaşma ve diplomasi artık hayatımıza katılacak. Sorunları savaşarak, saldırarak çözmek yerine yasal yollar, arabulucular tercihimiz olacaktır. Öte yandan Ay-Neptün kavuşumu balık, akrep ve yengeç ile yükseleni su grubu olanlar için düşleri gerçekleştirmeye yardım ederken, başak, ikizler, yay gibi değişken burçlar açısından düş kırıklığı yaratabilir. Her koşulda doğum haritanızdaki tetiklenmeler genel yorumlardan daha önemlidir ve asıl yorum kişisel haritalarınız üstünden yapılmalıdır. Genel yorumların size uygun olması olasılığı sandığınızdan daha azdır.

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI