Ana SayfaMagazin2011 MTV EMA Ödül Törenini Selena Gomez sunacak

2011 MTV EMA Ödül Törenini Selena Gomez sunacak

MTV, bugün yetenekli sanatçı Selena Gomez’in “2011 MTV EMA” ödüllerini sunacağını açıkladı. 6 Kasım Pazar günü saat 21:00’de Belfast Odyssey Arena’dan canlı olarak yayınlanacak “2011 MTV EMA Dell, Replay, Hyundai ve Swatch sponsorluğunda gerçekleşecek.

İlk defa bir MTV EMA sunucusu birçok gösteriye dâhil olacak ve Gomez tüm platformlarda kilit sanatçı olarak ekranlara çıkarcak. Programın sunucusu olarak, sahnedeki tüm gösterileri, oyunları, kazanan duyurularını ve gecenin unutulmaz anlarını yönetecek. Dijital platformda ise Gomez, program boyunca dünyanın birçok yerinden EMA hayranlarıyla yakın ilişkiler kurmak adına, Twitter aracılığıyla sahne arkası dedikoduları eşsiz yorum tarzıyla mtvema.com adresinde yayınlayacak.

2011 MTV EMA ödüllerini sunacağı için heyecanını dile getiren Gomez “hayallerim gerçek oldu!” şeklinde konuştu ve MTV EMA, dünyadaki en iyi müzik yıldızlarını bizlere sunan çok büyük bir etkinlik ve bu nedenle bu yıl bu programın sunuculuğunu yapmak benim için büyük bir şeref.” dedi.

İzleyiciler, beğendikleri EMA sanatçılarına www.mtvema.com adresi üzerinden oy vererek desteklerini gösterebilecek. Daha önceden de açıklandığı üzere bu yılki MTV EMA için Lady Gaga, altı kategoride aday gösterilerek başı çekerken, dört dalda aday gösterilen isimler arasında Katy Perry ve Bruno Mars geliyor.  Adele, Justin Bieber ve Thirty Seconds To Mars’ın her birinin üç dalda adaylıkları mevcut. Diğer EMA adayları ise; Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa ve Kings of Leon.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI