Ana SayfaYaşam2014 Divan Yılbaşı Sepetleri

2014 Divan Yılbaşı Sepetleri

2016 DİVAN YILBAŞI SEPETLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Divan Pastanesi`nin bu yıla özel hazırladığı "Değerli Taşlar" koleksiyonunda birbirinden şık yılbaşı sepetleri ve setler bulunuyor. Değerli taşların kendilerine özgü karakterleriyle bağdaştırılan sepetlerde, Pırlanta; mor ve gümüş tonlarından, Yakut; şarabi renginden, Safir; bakır ve maviden, Sedef ise beyazdan oluşuyor. 

Koleksiyonda; pralin, madlen, çikolatalı krep ve lokum gibi geleneksel lezzetler yer alıyor. Ayrıca şık deri suplalar, zarif aynalar, el yapımı dore varaklı kadehlerden yılbaşı çiçeklerine kadar hayal ettiğiniz tüm hediyeleri içeriyor. Gümüş kaplardan, deri, süet, rugan ve kadife seçenekleriyle özel kaplamalı kutulara kadar birçok farklı formda hazırlanan yılbaşı sepetleri, 400 TL’den 990 TL’ye uzanan farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor. İçerisinde “Keep Calm and Enjoy the Taste” yazılı kupalar ve müzik dinlemek için kulaklık bulunan Sedef Sepeti ise, gençlerin beğenisini topluyor. 

Sepetlerle aynı isimleri taşıyan ve içerisinde özel tasarımlı karaf ve bardaklar, kesme cam kapaklı lokumluk, el yapımı kesme cam içerisinde dekoratif mumlar bulunan setlerin fiyatları ise,  130 TL ile 300 TL arasında değişiyor.  

Eğer siz de sevdiklerinize özel bir hediye almak istiyorsanız, fotogaleriye tıklayarak Divan`nın şık yılbaşı sepetlerini incelemeden geçmeyin. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI