Ana SayfaGüzellik2015 Bahar Makyaj Trendleri

2015 Bahar Makyaj Trendleri

Bahar 2015 defilelerini izleyeli ve hakkında türlü yorumlar yapıp, trendler çıkaralı çok oldu. Şimdi sıra güzelliğe geldi; yani makyaja.. Sizler için defileleri tek tek inceleyip, yakın çekim pozları ele alarak 2015 makyaj trendlerini belirledik. Genellikle doğal makyajın ön planda olduğunu görsek de, aykırı çizgiler, buğulu bakışlar ve ateş gibi dudaklar bu sezonda da yerini almış gözüküyor.

Doğal makyajdan yana olan Alexander Wang, Valentino, Ralph Lauren, Chloe, Michael Kors, Stella McCartney ve Proenza Schouler gibi  tasarımcılar podyumları bebek yüzlü modelleri ile doldururken; diğer taraftan doğal makyajın yanında dudağa kondurulan ufak bir altın detayla hareketlendirilen Dries van Noten mankenlerini gördük. 

Doğal makyajın sıkıcılığından bunalanlardansanız önerimiz Givenchy, Narciso Rodriguez, Prada ve Vivienne Westwood Red Label gibi defilelerin mankenlerine yönelmeniz olur. Givenchy fütüristik bir göz makyajına yoğunlaşmışken, diğer tarafta, Prada`da, uzun eyeliner kuyrukları ve kaşın üzerinde manasız çizgiler görebiliyoruz. 

Hala kırmızı ruj var mı diyorsanız, evet var. Missoni, Dolce&Gabbana ve Burberry Prorsum kırmızıdan vazgeçmeyenlerden. Erdem ise bu kırmızılığı yanaklarda kullananlardan. 

Yine de bu sezonun en öne çıkan makyaj trendi renkli eyelinerlar olsa gerek. Christian Dior ve Fendi defilelerinde bu trendi ön plana çıkardı. Hali hazırda Dior makyaj koleksiyonunda da bu sene renkli eyeliner ve rimelleri ile bir farklılığa imza atmıştı, defilelerinde de kullanarak bunu desteklemiş oldu. 

Modası geçmeyen bir diğer trend ise buğulu gözler yani şu meşhur `smokey eyes`. Tom Ford, Roberto Cavalli, Giorgio Armani ve Diane von Furstenberg bu trendi sürdürenlerden bazıları. Özellikle Tom Ford modellerinin göz makyajları görülmeye değer. 

Rick Owens, Giambattista Valli ve Alexander McQueen gibi beyaz ten sevdalısı tasarımcıların karşısında hala Balmain ve Gucci gibi bronz ten severler yer alıyor. Sanırız bunun bir modasu yok ve her sezon karşı karşıya gelmeye devam edecekler. 

Bu arada, eğer merak ediyorsanız, belirgin kaşlar hala trend! Versace ve Christopher Kane defilelerinde de bunu görebilirsiniz. 

Daha fazlasını merak ediyorsanız fotogalerimize tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI