Ana SayfaGündem2015 Eurovision Şarkı Yarışması hangi kanalda?

2015 Eurovision Şarkı Yarışması hangi kanalda?

Bu yıl 60.sı düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması`na Türkiye katılmadı. Yarışmanın ikinci yarı finali bu akşam 21 Mayıs`ta düzenlenirken büyük final 23 Mayıs`ta gerçekleşecek. 

Viyana Stadthalle`de gerçekleştirilen birinci yarı final, 2014 Eurovision Şarkı Yarışması`nı kazanan Avusturya temsilcisi Conchita Wurst`un "Rise Likea Phoenix" şarkısını seslendirmesiyle açıldı. "Köprüler Kurmak" (Building Bridges) temalı yarışmanın sunuculuğunu Mirjam Weichselbraun, Alice Tumler ve Arabella Kiesbauer üstlendi.

Yarı finalde, 16 ülke temsilcileri şarkılarını seslendirdikten sonra oylama yapıldı. Oylamaya göre Arnavutluk, Ermenistan, Rusya, Romanya, Macaristan, Yunanistan, Estonya, Gürcistan, Sırbistan ve Belçika finale kaldı.

2015 Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye`nin olması Türk kanallardan yarışmanın canlı verilmemesine sebep oldu. Fakat yarışmayı Türksat uydusunda yer alan 1 TV Georgia kanalından izleyebilirsiniz. Kanalı internetten de canlı olarak izleyebilirsiniz. İzlemek için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI