Ana SayfaGüzellik2015 Makyaj Trendi: Renkli Eyeliner

2015 Makyaj Trendi: Renkli Eyeliner

Yaz ayları yaklaştıkça renklere toleransımız daha da artıyor. Güneşi görür görmez giydiğimiz beyaz pantolonlarımız gibi, artık yüzümüze de renk vermeye başlayabiliriz. Ama bu sefer allık veya rujla değil.. Modası geçmiş farlarla hiç değil.. Eyeliner`la!

Hepimiz makyaj yaptığımız zaman seçimimizi siyah eyeliner`dan yana yaparız. Bu bir klasiktir ve her zaman, o istediğimiz, şık görünümü sağlar. Fakat biraz değişiklik iyidir. Bu sıkıcı klasiklikten biraz uzaklaşın, renkli eyeliner`lara bir şans verin. 

Ben şans verdim!

Bu sezon defilelerde de gördüğümüz mavi, sarı, pembe eyeliner`lardan benim favori rengim kesinlikle saks mavisi. Geçtiğimiz günlerde bu akımı yakalamam gerektiği heyecanına kapılıp Lancome`un saks mavisi eyeliner`ını test ettim. Diğer markalarda bulamadığım o canlı rengi Lancome`da buldum, fakat sulu yapısından dolayı bu arayışımı biraz daha sürdürme kararı aldım. Ama gün içinde gözümde kalan eyeliner için güzel tepkiler aldığımı söyleyebilirim. 

Şimdi defilelere tekrar dönelim. Fendi ve Dior İlkbahar-Yaz 2015 defilelerinden uyguladıkları makyajla, bu trendin öncüleri oldu diyebiliriz. Daha sonrasında Couture 2015 defilesinde bu trendi farklı bir şekilde yorumlayan diğer bir marka da Atelier Versace oldu. Alternatif çizgiler yapmaktan korkmayan, cesur göz makyajı, farklılığı ve rengi ile ön plana çıkmayı başardı.

Şimdi gelin fotogalerimizi inceleyin ve bu sezon gözlerinizi hangi renkle öne çıkarmak istediğinize kendiniz karar verin!  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI