Ana SayfaErkek Modası2016 Bahar Erkek Koleksiyonları

2016 Bahar Erkek Koleksiyonları

Bu sene erkek koleksiyonlarını çok fazla feminen bulduğumuzu söylemiştik. Hala da arkasındayız.. Neyse ki Burberry Prorsum, Brioni, Etro, Giorgio Armani, Ralph Lauren gibi markalar klasik çizgisinden pek fazla ödün vermeden, elegan erkek stilinden devam ediyor. Fakat bu demek değildir ki koleksiyonlarında feminen parçalar yok. Ne yazık ki var.. 

Burberry Prorsum araya sıkıştırdığı dantel gömlekleri ve tişörtleri ile bu akımı yakalarken, Marc Jacobs ve Gucci gibi dev markalar da baştan aşağı feminen parçalarla oluşturulmuş gibi. Dar pantolonlar, çiçekli takım elbiseler, dar tişörtler bizim Türk erkeklerinin pek hoşuna gidecek türden değil. Zaten gitmesin de..

Bir diğer ilgi çeken şey ise sandaletler.. Evet, bahar koleksiyonu, yazlık şortlar, ayakkabılar olabilir; fakat takım elbise altına giyilen sandalet de nereden çıktı? Bizim gözümüz hala alışmadı, karar sizin.. Muhtemelen erkek arkadaşınızı böyle görmek istemezsiniz…

Diğer taraftan Tommy Ton`un Milano sokaklarındaki çekimlerine bakıyoruz. Aman allahım! Podyumlarda garip şeyler görmekten sıkılanlar için sokaklar harika bir alternatif. Erkek stilini podyumlardan değil de sokaklardan takip etmek bizim için daha yumuşak bir geçişi sağlayacak gibi görünüyor. 

Bakalım sizler Bahar 2016 Erkek Koleksiyonları`nı beğenecek misiniz; görmek için fotogalerimize tıklamanız yeterli!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI