Ana SayfaGüzellik2017’de Daha İyi Bir Cilde Sahip Olmanız İçin 8 İpucu

2017’de Daha İyi Bir Cilde Sahip Olmanız İçin 8 İpucu

2017’yi cildiniz için kusursuz bir seneye dönüştürebilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken adımları sizin için sıraladık.

1. Cildiniz için beslenin. Cildiniz, teknik olarak, en büyük organınız ve yediğiniz her şey onu etkileme gücüne sahip. Temiz ve dengeli bir beslenme ile cilt dokunuzu tamamen yenileyebilirsiniz.

2. İpek yastık kılıflarında uyuyun. Bu hem cildinizin kurumasını önler, hem de kırışıkların çoğalma riskini azaltır. Sizi kaşındıran bir uyku yerine pürüzsüz saatler geçirmeye özen gösterin.

3. Yüz yağı kullanın. Cildiniz yağlı olsa da fark etmez, sonuçta yağ ile ancak yağ savaşabilir. Yağ seçiminizi yaparken güzel kokulu olanlara yönelin ve bunu gece rutininize ekleyin.

4. Çifte temizlik yapmayı deneyin. Yatağa girmeden önce yüzünüzü temizlediğinizden ve nemlendirdiğinizden emin olun.

5. Gözlerinizi unutmayın. Yorgunluğunuzun en belirgin olduğu gözaltı bölgelerinize bakım yapmayı ihmal etmeyin.

6. Evde peeling yapmayı deneyin. Yıpranmış bir ciltten kurtulmanın yolu, jelimsi bazla peeling yapmaktır. Akşam dizinizi izlerken yüz temizleme maskenizi sürmeyi unutmayın.

7. Kış aylarında dahi güneş koruyucu krem sürmeyi ihmal etmeyin. UV ışınlar cildinizi daha hassas kılar. Ve güneş, dışarısı ne kadar soğuk olursa olsun, cildinize zarar verir. Cildinizi koruyun ve daha güzel yaşlanmasını sağlayın.

8. Yüzünüzü yolmaktan vazgeçin. Yüzünüzde veya cildinizin herhangi bir yerinde oluşan yara kabuklarını veya sivilceleri sıkmak yerine onlara doğru bakımı uygulayın ve iyileşmeye bırakın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI