Ana SayfaYaşam21-27 Eylül Haftanın Burç Yorumları

21-27 Eylül Haftanın Burç Yorumları

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu koç olanlar.
Yakınlarınız, eşiniz ya da danışmanlarınızdan biriyle ilgili yanlış düşünceler hayatınızı etkilemeye başlıyor. Bu hafta Merkür gerilemesinin çarpıcı sonuçlarına tanık olacaksınız.
Gelecek hafta Ay burcunuzda tutulacak. Bu haftadan itibaren etkisini hissetmeye başlıyorsunuz. Bu tutulmanın sonucu Merkür gerilemesiyle bağlantılı.  Yaşam stilinizde ve karakterinizde değişimler yaşayabilir veya dış görünüşünüzde belirgin yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Yeni bir seyahat planı belirleyebilir, eğitim alabilir ya da kariyerinizle ilgili önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.
Bu hafta sonundan itibaren yöneticiniz Mars Başak burcuna geçiyor. İş konusunda daha cesur adımlar atabilirsiniz. Bu sayede diyet yapmak, spora başlamak gibi girişimlerinizde daha kararlı hareket edeceksiniz. Mars Kasım ortasına kadar Başak burcunda kalacak.
Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar…
Bu hafta yapacağınız anlaşma ve sözleşmelerden vazgeçebilir ya da pişmanlık duyabilirsiniz. Merkür gerilemesi çeşitli sorunlar için alternatif çözüm metotları geliştirmenize yardımcı olacak. 
Bu haftadan itibaren önümüzdeki 15 günlük süreçte sorunlara bakış açınız değişecek. Ay Tutulması sorunların çözümünde yenilikler yaratmanıza yardım edecek.
Cumartesi gününden itibaren, Kasım ayına kadar aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir sürecin başlangıcı olabilir. Yaratıcı projelerinizde başarı elde edebilir, övgüler alabilirsiniz. Mars`ın Başak burcundaki konumundan en fazla yararlanacak burç siz olacaksınız.
Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar… 
Merkür geçtiğimiz haftadan itibaren geri hareketine başladı. Bu durumdan en fazla etkilenecek burçlardan birisiniz. Bu hafta aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar, yanlış düşünceler ilişkinize zarar verebilir. Partnerinizle yaşayacağınız sorunlar arkadaşlıklarınızı da etkileyebilir. Yeni bir iş ortaklığına başlayabilir ya da birlikte yaşama kararı alacağınız bir ev arkadaşınız olabilir.
Cumartesi gününden itibaren ev ve ailenizle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta görünmez kazalar. Özellikle ev kazalarına karşı dikkatli olmanız gerekiyor. 
Mülk edinmek istiyorsanız bu dönemi değerlendirebilirsiniz ancak bunun için Merkür gerilemesinin sonlanmasını beklemeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayacak.
Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar… 
Bu hafta neredeyse kadere inanacaksınız. Bütün gezegenler birbiri ile bağlantılı ve birbirini tetikliyor olacak. Dolayısıyla olaylar da birbirini tetikleyecek. Geçtiğimiz cuma günü başlayan Merkür gerilemesi bu hafta da ev ve aile alanınızda etkisini sürdürecek. Aile içinde alacağınız ayrılık kararları iş yaşamınızı da etkileyebilir. Ev hayatınızda yaşayacağınız tartışma ortamı kariyer alanınızda alacağınız yeni karar ve fikirlerinize yansıyabilir. Yöneticilerinizden biri ayrılabilir ya da siz işinizden ayrılmak isteyebilirsiniz. 
İş hayatınızda deneyimli insanların tecrübelerinden faydalanabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Cumartesi gününden itibaren sık sık kısa yolculuklar yapmaya başlayacaksınız. Mars Başak burcuna yerleşeceği için kazalara da açık olacaksınız. 
Yaklaşa Ay tutulmasının etkisiyle hareketlenen yakın çevre ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız. Bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var.
Sevgili Aslan burcu ve yükselen burcu Aslan olanlar… 
Geçtiğimiz cuma günü Merkür gerilemeye başladı. Bu, 3. evinizde, yani seyahat, eğitim ve yakın çevrenizle ilişkilerinizi organize eden alanda gerçekleşmeye başladı. Bu hafta her türlü problem sizi bekliyor olabilir. Özellikle yakın çevrenizden biriyle para alışverişiniz varsa, bu dönemde gerginlikler yaşanabilir ve kırgınlıklar söz konusu olabilir. 
Bu hafta unutkanlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Aynı zamanda evrak işlerinizde de gecikmeler, aksaklıklar gerçekleşebilir. Gelecek hafta gerçekleşecek Ay tutulması bu haftadan itibaren Merkür gerilemesinin olumsuz etkilerinin azalmasına yardımcı olacak. Bu dönemde yalnızsanız kalıcı bir ilişki için adım atabilir, partneriniz varsa ilişkinizi bir adım ileri taşıyabilirsiniz. 
Cumartesi gününden itibaren daha fazla para kazanmaya başlayabilir, daha cesur hareket edebilir ve daha kolay risk alabilirsiniz. Bu süreçte daha fazla para kaybetmemek için iradenizi kullanarak birikime geçmelisiniz.
Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanlar… 
Geçtiğimiz haftadan itibaren Merkür Terazi burcunda gerilemeye başlamıştı ve sizin de para ile ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekiyordu. Burası aynı zamanda özgüven alanınız. Bu hafta kendiniz ile ilgili yargılarınızda negatif olabilir, özgüven problemleri yaşayabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmelere imza atmamanız ve kimseye söz vermemeniz gereken bir dönemdesiniz. Merkür yönetici gezegeniniz olduğu için bu gerilemeden en çok etkilenecek burçlardan biri sizsiniz. 
Ay tutulmasının sayesinde, ödemeniz gereken borçlar, krediler gibi parasal alanlarda olumlu gelişmeler yaşayabilir, birikim yapabilirsiniz. Bu haftadan itibaren tutulmanın etkisine giriyorsunuz. 
Mülk sahibi olmak için uygun bir dönemdesiniz. Böyle bir düşünceniz yoksa karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. 
Cumartesi gününden itibaren son 2 yılın en enerjik dönemine giriş yapacaksınız. Bu süreçte gerginlikler yaşayabilir, tartışmalara ve kazalara da açık olabilirsiniz. Mars burcunuza yerleşiyor. Bu haftadan itibaren fazla kilolarınız olduğunu düşünüyorsanız zayıflayabilir ve kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz.
Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar… 
Geçtiğimiz hafta sonu yönetici gezegeniniz Merkür gerilemeye başladı. Merkür burcunuzdaki gerilemesini 9 Ekim 2015 tarihine kadar sürdürecek. Bu dönem içinde hemen her konuda hata yapmaya açık olacaksınız. Merkür gerilemesi süreci boyunda daha dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Çünkü bu dönemde unutkanlık, algılarınızın zayıflaması gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Ay tutulması karşıt burcunuzda gerçekleşecek ve etkisi bu hafta başlıyor. Evlilik veya ortaklık gibi kararlar alabilir ya da böyle bir ilişkiniz varsa bunu sonlandırabilirsiniz. Kendiniz ile ilgili yanlış düşünceler evlilik ya da ayrılık kararı almanızda etkili olacak. 
Bu hafta karar alırken yakın çevrenizin tavsiyelerine kulak vermenizde fayda var. Daha fazla dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu fark ederek yoga, meditasyon gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Mars Cumartesiden itibaren Başak burcuna yerleşerek dinlenme ve öğrenme ihtiyacınızı arttıracak.
Sevgili Akrep burçları ve yükselen burcu Akrep olanlar… 
Geçtiğimiz cuma günü Merkür gerilemeye başladı ve bu yakınlarınızın sağlığı ile ilgili endişelerinizin artmasına neden oldu ancak bunda son derece haklısınız. Çünkü bu hafta yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgili yanlış kararlar alınabilir veya yanlış teşhis konulabilir. Bu anlamda dikkatli olun.
Bu hafta sezgilerinizle değil, mantığınızla hareket etmeniz daha önemli hale gelecek. Bu haftadan itibaren sağlıkla ilgili sorunlarınızda tedavi sürecinizin sonuna gelebilir ve iyileşebilirsiniz. Ay tutulması sağlık alanınızda bir sonlanma yaratacak.Yakınlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenirken kendinizi çok fazla yormamaya özen gösterin. 
Bu süreçte düzenli bir gelire de sahip olabilir, eğer böyle bir geliriniz varsa birikim yapmaya başlayabilirsiniz. 
Hafta sonundan itibaren yeni idealler geliştirebilir ya da idealleriniz için gereken enerjiyi kendinizde bulabilirsiniz. Mars Başak burcunda yerleştiğinde erkek arkadaşlarınızla aranızdaki tartışmanın ve eleştirinin de dozu artacak. 
Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanlar… 
Arkadaşlık alanınızda geri gitmeye başlayan Merkür bu hafta son hızla yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Dostlarınızla tartışmalara açık olabilir, idealleriniz hakkında yanılgıya düşebilirsiniz. 
Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Ay tutulması sizi dostlarınız ile partneriniz arasında bir seçim yapmaya zorlayacak. Bu hafta bir ilişkiniz varsa bitirme kararı alabilir, yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 
Bu hafta sonundan itibaren kariyeriniz ile ilgili konularda idealist, enerjik ve hırslı bir yapıda olacaksınız. Mars’ın Başak burcuna geçişi sayesinde terfi alabilir ya da kurmak istediğiniz işi kurabilirsiniz. Hafta sonundan itibaren kariyer alanınızda önünüze çıkacak fırsatları çok iyi değerlendirmelisiniz.
Sevgili Oğlak burcu olanlar ve yükselen burcu Oğlak olanlar… 
Geçtiğimiz hafta başlayan Merkür gerilemesi sizi de etkiliyor. Bu hafta yöneticileriniz ile aranızda olmadık gerginlikler yaşanabilir. Görevlerinizi hakkıyla yapamayabilir, evrak işlerinde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. 
Hafta başından itibaren taşınma, ailenizden ayrılma, mülk sahibi olmak gibi konular gündeminizi oluşturabilir. Ay tutulması sayesinde evinizi, konumunuzu değiştirebilir ya da evinizi ofise dönüştürerek evden çalışmanızı sağlayabilirsiniz. 
Her koşulda kendinizi daha disiplinli, daha düzenli, daha hazır hissettiğiniz bir süreçte olacaksınız. Daha sık seyahat etmeye başlayabilirsiniz. Mars seyahat alanınıza Cumartesi yerleşerek yolculuk yapmak için yeterince enerjik hissetmenize yardım edecek. 
Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar… 
Yurtdışı ile ticaret ilişkiniz varsa, eğitim ya da sertifika programlarından birine dahilseniz ya da uzun yolculuklarda zaman harcamanız gerekiyorsa bu hafta çok dikkatli olun. Geçtiğimiz hafta başlayan Merkür gerilemesinin etkisi altında olacaksınız. Özellikle eğitim alanında algılarınız yavaşlayabilir, ticari alanlarda evraklarınızı kaybedebilir ve sorunlar yaşayabilirsiniz. 
Gelecek hafta Koç burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Bu durum bu haftadan itibaren reklam ve sunum çalışmalarınızın gündeme gelmesini sağlayacak. Geçtiğimiz hafta başlayan Merkür gerilemesinin etkisi devam ederken önümüzdeki haftada gerçekleşecek Ay tutulmasının etkileri bugünlerden itibaren başladığı için bu iki etki bu haftadan itibaren çakışıyor. Ancak bu yaşayacağınız sorunları avantaja çevirmenizi sağlayabilir. Tutulma sayesinde daha kolay tanınabilir, firmanızın adını duyurabilir ve eski dostlarınızla yeniden bağlantı kurabilirsiniz.
Hafta sonundan itibaren sponsor, kredi arayışı, ek gelir ihtiyacı gibi durumlar için karşınıza fırsatlar çıkabilir. Daha atak, yaratıcı ve cesur olacağınız girişimlerinizde taleplerinizin geri çevrilmediğini göreceksiniz. 
Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar… 
Kredi geri ödemeleriniz, faturalarınız veya ceza ödemeleriniz varsa, bu hafta iki kat dikkatli olmanız gerekiyor. Merkür gerilemesinin etkisi altındasınız. Ödemeleriniz varsa bunları ceza ile birlikte ödemek zorunda kalabilirsiniz. 
Ek gelirleriniz varsa, onlardan vazgeçmek zorunda kalabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni gelirler size ek olarak kariyer fırsatları sunabilir. Kariyerinizdeki yeni konumunuzu çok sevecek ve deneyimli insanlardan yeni tecrübeler edinebileceksiniz. Tutulma gelenlerin gidenlerden daha iyi olacağını fısıldıyor.
Hafta sonundan itibaren yakınlarınızla ilişkilerinizde daha cesur davranacaksınız.  Yakınlarınızla ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu. Ortak para kazanımı için fikir birliğine varabilirsiniz. Mars Başak burcuna geçerek evlenmek veya ortaklık kurmaya hazırlanmanızı sağlayacak. 
SU KARAKUŞ

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI