Ana SayfaModa5 Trendle Bahar Modasını Yakalayın

5 Trendle Bahar Modasını Yakalayın

Podyumlara ve sokak modasına göz attığımızda, yeni sezonun bize bir yenilik yağmuruyla birlikte geldiğini görüyoruz; yani alışveriş listelerimiz biraz kontrolden çıkacak gibi duruyor. Eğer sınırsız bir bütçeniz ve kıyafet dolabınızda devasa bir boş alanınız yoksa, yeni trendleri büyük bir ciddiyetle incelemeli ve hangilerine yatırım yapmanın akıllıca olacağını belirlemelisiniz. Öncelikle, size hitap eden trendlerle ilgilenin. Sırf Instagram akışınızda sürekli görüyorsunuz diye sizin de bu akıma dahil olmanız gerekmiyor. Sizi heyecanlandıran ve hoşunuza giden trendlere dikkat edin ve onları satın alın.

Alışveriş listenizi oluşturmanızda size yardımcı olmak için, bahar sezonunun en trend görünümlerine göz attık. Bu yeni trendler çok kısa zamanda eskimeyecek -yani içiniz rahat olabilir- edindiğiniz parçaları Ağustos sonuna kadar hatta önümüzdeki sene de kullanabileceksiniz.

Düşük omuzlu bluzlar,  oldukça revaşta. Sarkık ve gevşek omuzlu bluzlar tenimizi şık bir biçimde sergilemekle kalmayıp, bol kesim veya dar eteklerle kombinlendiğinde de oldukça hoş görünüyor.

Seksi ve dökümlü görünümüyle askılı elbiseler,  90`lardan günümüze çok iyi adapte olmuş durumda. Cıvıl cıvıl görünümü ve hafif kumaşlarıyla şık günlerin olmazsa olmaz parçası olacak gibi gözüküyorlar. Ayrıca bu parçaların her duruma adapte edilebilmesi de kullanımlarını kolaylaştırıyor. Şık bir görünüm isterseniz bu elbiseleri yalnız kullanabilirsiniz veya daha salaş ve günlük bir görünüm elde etmek için içine bir t-shirt giymeyi deneyebilirsiniz.

Moda dünyası kendisine ilham kaynağı olacak yeni bir yüzyıl daha keşfetmiş durumda: 19. yüzyıl. Sezonun en kabul gören parçalarından biri de Viktorya Dönemi`nden ilham alınarak tasarlanan yüksek boyun çizgili, dantel detaylarıyla dikkat çeken bluzlar. Bu ağırbaşlı parçayı favori jeanlerinizle kombinleyerek günümüze uyarlayabilirsiniz.

Skinny jeanlerin artık bittiğini söyleyen modacıların sebep olduğu yeni bir jean akımıyla karşı karşıyayız. Boru paçaların asla eskimeyecek bir model olduğununa hemfikiriz. Fakat karşımızda yeni bir model var. Bilek hizasının üstünde biten, ispanyol paça görünümlü jeanleri artık kimse üzerinden çıkarmıyor! Ayrıca bu parçalar mükemmel ayakkabılarınızı gösterebilmeniz için de birebir.

Büyük çantalar ortadan tamamen kaybolurken yerlerini ufak tefek ve yanınızda gereksiz eşyalar taşımanızı önleyen modellere bırakıyor. Klasik çantaların küçültülmüş modellerinin yanında tamamen yeni modellerle karşımıza çıkan bu tapılası boydaki çantalar yanınızda taşıyacaklarınızı sınırlamanızı ve gereksiz yüklerden arınmanızı da sağlıyorlar.

Ve en önemlisi bağcıklı babet ve sandaletler. Yaz bunlardan geçilmeyecek gibi gözüküyor. Bizim önerimiz acilen bir tane edinmeniz. İster eteklerin, elbiselerin altına ister bir diğer trend olan ispanyol paçalı pantalonların altına giyilebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI