Ana SayfaErkek Modası500 tane üretilen Panerai saatler

500 tane üretilen Panerai saatler

Radiomir Regatta 1/8th Second Titanio – 47 mm tüm dünyada sadece, 500 adet limited koleksiyon olarak sunuluyor. Ustaca parlatılmış bir bezel içeren zımparalanmış titanyumla bitirilen 47 mm kasa, fırçalanmış titanyum kopçayla bağlanan deri kayış ile uyum içerisinde sunuluyor.

Foudroyante işlevli saat!

 Radiomir Regatta 1/8th Second Titanio – 47 mm, kaliteli mekanik saat üretimine özgü çeşitli işlevleri bir araya getiren, salise “foudroyante” işlevli yeni, çok özel bir saat modeli olarak saat tutkunlarının karşısına çıkıyor.
 Bu yeni saat, salise ya da “rattrapante” işlevi, üst üste binen kısmen bağımsız iki kol sayesinde eş zamanlı iki olayın ölçülmesine olanak tanıyor. “Foudroyante” işlevi saniye başı bir dönüş ile kadranda saat dokuz yönünde dönen ufak kolu harekete geçiriyor. Saat durduğunda, kol nispi saniye fraksiyonu içinde duruyor.
Radiomir Regatta 1/8th Second Titanio – 47 mm, 42 saatlik güç rezervi, 13 ¼ ligne çapında 40 taş içeren otomatik OP XXI kalibre, çift columnwheel, antişok düzeneği ve perlage ve Côtes de Genève desenli ustaca süslenmiş köprüye sahip. 4 Hz frekansında saatle 28.800 balans vuruşuyla saniyenin sekizde biri oranında hassasiyete olanak tanıyor.
Panerai geleneği açısından tipik bir özellik olarak, ustaca parlatılmış bir bezel içeren zımparalanmış titanyumla bitirilen 47 mm kasa, 100 metre su geçirmez özelliğiyle ön plana çıkıyor. Saat arka yüzeyinde devinimin görülebildiği büyük safir kristal bir cam bulunurken, kesik koni şeklindeki kurma kuronu salise saat kolu kontrol düğmesini içeriyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI