Ana SayfaAstroloji7 Mayıs Akrep Dolunayına Dair Notlar

7 Mayıs Akrep Dolunayına Dair Notlar

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

Ve işte 13:45’te gökyüzünde Ay Akrep burcunda Güneş’in tam karşısında konumlanıyor.

Oldukça ruhsal, epeyce içe dönme enerjisi güçlü bir dolunay bu… Hayatınızda neye kendinizi adıyorsunuz? Neyin uslanmayan ve bitimsiz çırağısınız? Hangi konuda titiz çalışmalarınızla kendinizi ortaya koyuyorsunuz? Bu dolunay artık kendinize inanma ve yılmadan hedefiniz ekseninde ilerlemeniz için yapılması gereken atılımları hatırlatıyor bize.

Sözleriniz, işittikleriniz çok önemli. Çünkü ağızdan çıkanların ruhu derinden etkileyeceği bir dönem… Sözlerin gücü çok yüksek. O nedenle ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerek.

Kendimizi ortaya koyma şeklimiz ile ihtiyaçlarımız arasında bir çekişme olabilir bu dilimde ya da mevcut olan, hırslarımızla çatışıyor olabilir. Bunun dengesini ayarlamamız gerekiyor. Zira aklımız oldukça keskin, araştırmacı ve detaycı. Ancak; peşin hüküm vermeye biraz eğilimi var.  Agresif bir tutum benimsemeye de yatkınız… Hem dolunay hem Akrep; e huysuzuz tabi zaman zaman. Duygularımız gergin biraz… Tehdit altında hissedebiliyor ansızın.

Ama oysa şöyle bir durup baktığınız zaman; dolunay Neptün ve Pluton ile çok güzel kontaklara sahip. Aklını kullan diyor, agresif tarafına yenilme. Hayatında sana yardımcı olabilecek, seninle aynı hayale sahip olan kişilerle çık yola. Koşulsuz bir aldanmadan uzak kalabileceğine inan zira fazlasıyla korunuyorsun aynı zamanda.

O zaman yıkıcı söylemler savurmaktan, karamsar karanlık düşüncelere yenilmekten sakın. Hayatta mutlu olmak için, dönüştürmen, bitirmen, bırakman gereken ne varsa; köprüden önce işte son çıkış…. Bir sonraki dolunayımız yeni dönemin tutulmaları olacak…. O nedenle bu gökyüzü tipik bir akrep dolunayı!

Bitişler ve yeni başlangıçlar… Bitiş, ölüm deyince korkuluyor; hiç yanlış hırsları, düşmanca duyguları sonlandırmak anlaşılmıyor. Oysa Akrep küllerinden yeniden doğmak demektir. Sana zarar veren bir durumun içinde, bile isteye yaşamak ve sonra böyle gitmeyeceğine ikna olup, o kesin çizgiyi çekebilmek ile ilgilidir. Yani tensel bitimlerden çok daha büyükleri var özetle…

Güneş Boğa burcundayken mesela, sağlıklı beslenme alışkanlıklarına geçip zararlı alışkanlıkları bırakmak da aslında gene bir terk ediş gene bir tavır değişikliği… Dolunay bunun için de bize yardımcı… Merkür’ün Neptün ile olan tatlı açısı da yeni düzenlemelere yeni fikirlere kulak vermek açısından şifa yüklü… Rüyalarımız da bu dönem coşabilir…

Rüyalar ile ilgili önemli hatırlatma; rüyalarınızı yazın, hemen anlatmayın.. Bir düşünün… Hemen yormaya çalışmayın… Akrebin zehir demek olduğunu ve dolunaydaki sabit yıldızı da hatırlayıp; kullanacağınız her türlü (kimyasala) ilaca dikkat edin…. Bu dönem yeni tedavi yöntemleri de belki mevcut Covid için güzel duyumlara da gebe olabilir… Güzellikler aksın !

Çok sevgiler.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI