Ana SayfaModa70. Altın Küre en iyi giyinenler

70. Altın Küre en iyi giyinenler

Oscar öncesi düzenlenen en kapsamlı ödül törenlerinden biri olan Golden Globes`un 70.`si dün gece düzenlendi. Ben Affleck hem oynadığı hem yönettiği "Argo" ile en iyi film ve yönetmen ödülünü kucaklarken, gece boyunca beklediğimiz bir başka heyecanlı olay ise kırmızı halı oldu.

Ünlü isimler en güzel kıyafetlerini bu özel gece için üzerlerine geçirirlerken, Kate Hudson kırmızı halıya adım attığı anda nefesimizi kesti. Hudson, Alexander Mcqueen tasarımı altın detaylı siyah elbisesiyle bizim için adeta kusursuzluğun kırmızı halıdaki tanımı oldu. Sezon makyajının doğal tonlarını cildiyle çok iyi değerlendiren Hudson`ın tek eleştirebileceğimiz noktası ise açık bıraktığı saçları oldu.

Pek çok ünlü isim yine kötü seçimleriyle bizi şaşırtmazken, kırmızı halı geleneği olarak çok az ünlü, isimlerini "En şıklar" listesine yazdırabildiler. Hudson kadar ilgi çeken bir başka isim ise Zac Posen tercihi bordo elbisesiyle Naomi Watts oldu. Balık kesimi kuyruklu bir elbiseyi tercih eden Naomi, dalgalı toplu saçlarıyla dönem kadınlarını aratmadı.

Fotogaleriye tıklayarak sizin için seçtiğimiz en iyi giyinen isimleri detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI