Ana SayfaYaşamAçık Havanın En Mesafeli Festivali “OutdoorFest”

Açık Havanın En Mesafeli Festivali “OutdoorFest”

Doğa, çevre ve kaynakların doğru kullanımı ilkesiyle hareket eden Outdoor Türkiye Platformu tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek OutdoorFest’de birbirinden farklı deneyimlerin anlatıldığı Nature Talks konuşmaları, canlı müzik performansları, eğlenceli oyunlar, deneyim ve doğa temalı konuşmalar, çeşitli atölyeler ve kamp-karavan konaklama fırsatları aktivite severlerle buluşacak.

OutdoorFest, doğa ve aktivite sever her insanın katılımının olduğu, aileleri, çocukları ve patili dostları ağırlayan, doğal yaşam, çevre bilinci, farklı deneyimler ve ekipmanların meraklısı her yaştan insanın katılımına uygun bir açık hava organizasyonu olarak büyük ilgi görüyor.

3 gün sürecek festival programında; aktiviteler kategorisinde longboard yarışması, bushcraft kamp sohbetleri, enduro, bisiklet ve karavan sohbetleri düzenlenecek olup, oyunlar kategorisinde; longboard parkuru, zipline parkuru, tırmanış duvarı, slackline, airsoft, jenga ve chiboard alanı yer alacak. Atölyeler kategorisinde ise; karavan kullanımı, deri işlemeciliği, bisiklet kullanımı, kahve demleme, balkon bitkileri, sağlıklı beslenme, ilkyardım, buschcraft kampçılık ve çocuklara özel doğa ve tohum atölyeleri gerçekleştirilecek.

Müzikle ilgili de doğada keyifli vakit geçirecek olan katılımcılar, festivalde Old Town Blues & Melis Karaduman, Grup Gündoğarken ve Retrobüs konserlerini dinleme fırsatı bulurken, kamp konaklamalı kalan ziyaretçiler ise orman yürüyüşleri, gece sinemaları, masal dinletileri, çeşitli gösteriler ve yıldızları izleme etkinliklerini de deneyimleyecekler.
 
Pandemi koşulları devam ederken düzenlenecek festivalde, tüm alan her gün dezenfekte edilecek olup, alana girişte ateş ölçümü, HES kodu kontrolü, maske kullanım zorunluluğu ve etkinliklerde sosyal mesafe kuralına maksimum özen gösterilecek.
 
www.outdoorfestturkiye.com
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI