Ana SayfaAstrolojiAdele'in Satürn Küpeleri ve Dövmesinin Gizli Astrolojik Anlamı

Adele’in Satürn Küpeleri ve Dövmesinin Gizli Astrolojik Anlamı

Adele’in 2015 yılından bu yana verdiği ilk konser olan “Adele: One Night Only” geçtiğimiz günlerde CBS’de yayınlandı. Grammy ödüllü şarkıcı performansı sırasında siyah Schiaparelli elbisesini yine aynı marka Satürn gezegeni şeklindeki çarpıcı küpeleriyle tamamladı.

Bu dikkat çekici görünümün dışında başka bir detay daha dikkat çekti. Adele’in taktığı Satürn küpelerle kolundaki gezegen dövmesi aynıydı ve görünümün arkasında gizli astrolojik bir anlam yatıyordu.

Bu astrolojik anlam ise Satürn’ün dönüşüyle ilgili. Satürn’ün dönüşü, Satürn gezegeninin doğduğumuz anda olduğunu gösteren dereceye ve işarete geri döndüğü, oldukça bilinen bir astrolojik andır. Bunun gerçekleşmesi yaklaşık 27 ila 32 yıl sürer, yani başka bir deyişle, Adele “30” albümünü oluştururken bunu yaşadı. 

Tecrübe edilen ilk Satürn dönüşü, yetişkinliği kucaklama zamanıdır. 50’li yaşlarımızın ortalarından sonlarına doğru gerçekleşen ikinci Satürn dönüşüne kadar, neredeyse önümüzdeki otuz yıl boyunca hayatımızı tanımlayacak rollere adım atıyoruz.

Adele, albümünü ilk duyurduğunda Satürn’ün dönüşünden bahsetmişti. Kayıt sürecinin “hayatının en çalkantılı dönemi” olduğundan ve albümü hazırlarken arkadaşlarının kendisini sık sık ziyaret ettiğini belirten sanatçı bir arkadaşının ona Satürn dönüşünde olduğunu söylediğini de eklemişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI