Ana SayfaModaadidas Originals x Wales Bonner İş Birliği

adidas Originals x Wales Bonner İş Birliği

Ülkenin zengin mirasını spor giyim silüetlerini dönüştürerek Jamaika kültürünü ve kimliğini yansıtan koleksiyon,  Wales Bonner’ın İngiltere ve Karayipler arasındaki  bağlantıları keşfetmesine dayanıyor.
 
Sonbahar / Kış 2020 için tasarlanan ilk koleksiyon “Lovers Rock”, yetmişli yıllarda Londra’daki İngiliz-Jamaika topluluğunu yansıtırken, İlkbahar / Yaz 2021 Koleksiyonu “Essence”, seksenlerin başlarında Jamaika’da dans salonu müziğinin doğuşunu aktarıyor. Bir dizi ikonik adidas stilini zengin referanslarla harmanlayan Wales Bonner, koleksiyon boyunca terziliğe daha fazla odaklanıyor. Koleksiyonda; vintage kesim çizgiler, zengin, file ve ekose baskılarla süslenmiş şortlar, tişörtler ve eşofmanlar dahil olmak üzere 70’lerin yeniden tasarlanmış parçaları yer alıyor.
 
 
70’lerin Rafine Stili
 
Wales Bonner, koleksiyonda kullandığı renklerle 70’lerin rafine stilini sergiliyor.
 
Koleksiyon aynı zamanda adidas Samba ve Nizza silüetlerine yönelik mükemmel güncellemelere de ev sahipliği yapıyor. Zengin futbol mirası nedeniyle seçilen WB Samba spor ayakkabı, süet burun ucu ve topuk şeridinin yanı sıra kontrast dikiş detayları, saten astar, deri şeritler, baştan sona ortak markalı ayrıntılar ve tamamlayıcı kroşe bağcıklarıyla deri bir yapıya sahiptir. Samba klasik siluet, iki çarpıcı renk grubundan oluşuyor: Siyah / Yeşil ve Lacivert / Krem Beyaz  ve Açık sarı. Koleksiyondaki WB Nizza Lo, kalın üst dikiş detayları ve emaye delikleri ile kanvas bir yapıya sahip. Özenle hazırlanmış spor ayakkabı baştan sona ince detaylara sahip ve üç renk seçeneğiyle sunuluyor: Beyaz / Koyu Pembe / Güneş sarısı, Gece mavisi / Açık sarı / Krem Beyaz ve Mor / Glaze / Krem beyaz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI