Ana SayfaMagazinAdriana Lima: Kadınları İncitmeyin

Adriana Lima: Kadınları İncitmeyin

Yazar Metin Hara’yla yaşadığı aşkla Türkiye’nin gündeminde yer alan Adriana Lima, Instagram’dan kadınları motive edici sözler paylaştı. Yüzüne efekt uygulanmış fotoğrafının altında “Bir kadın kimdir?” sorusunun cevabını veren 36 yaşındaki model şunları yazdı:
 

 

✨💖 *Who is a woman?????* *When she is quiet, millions of things are running through her mind. When she stares at you, she is wondering why she loves you so much in spite of being taken for granted. When she says I will stand by you, she will stand by you like a solid rock. Never hurt her or take her for granted. A very heart touching message by a woman. Someone asked her, Are you a working woman or a housewife? She replied: Yes, I am a full-time working housewife. I work 24 hours a day. I’m a Mum. I’m a Wife. I’m a Daughter. I’m a Daughter-in-law. I’m an Alarm clock. I’m a Cook. I’m a Maid. I’m a Teacher. I’m a Waitress. I’m a Nanny. I’m a Nurse. I’m a Handywoman. I’m a Security officer. I’m a Counsellor. I’m a Comforter. I don’t get holidays. I don’t get sick leave. I don’t get day off. I work through day and night. I’m on call all hours and get paid with a sentence. “What Do U Do All Day??”* *This Is Dedicated to all women* *A Woman has the most unique character like salt! Her presence is never remembered, but her absence makes all the things tasteless. Pass it to all the lovely ladies…Ur Mother. Ur Wife. Ur daughter. Ur sister & Ur friend. Forward to every woman to make her smile and to every man to make him realize a woman’s Worth.*✨💖

Adriana Lima (@adrianalima)’in paylaştığı bir gönderi ()

 
“Sessizliğinde aklından milyonlarca şey geçendir. Size baktığında, neden sevdiğini düşünendir. Yanınızda olacağını söylediğinde, tıpkı bir kaya gibi sağlam durandır. Onu incitmeyin ve hafife almayın! Günde 24 saat çalışırım. Ben bir anneyim. Eşim, kızım, gelinim, aşçıyım, öğretmenim, garsonum, dadıyım, hemşireyim… Tatilim yok ve hasta olmam. Varlığı fark edilmez ama yokluğu her şeyi tatsız bırakır. Bu cümleleri sevdiğiniz kadınlara gönderin. Onların gülümsemesini ve erkeklerin de kadınların değerlerini fark etmelerini sağlayın.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI