Ana SayfaYaşamAğustos ayında doğanların karakterleri

Ağustos ayında doğanların karakterleri

23 Ağustos saat 6.47’ye dek doğan bebekler Aslan burcu, diğerleri Başak burcu olacak. Öte yandan 15 Ağustos’a kadar doğan bebekler bir Aslan gibi düşünüp, dramatik, canlı, ilgi çeken bir anlatıma sahip olabilirler. Onların yaratıcı yeteneklerini ortaya koymalarına yardım etmelisiniz.  

5-15 Ağustos arasında doğanlar buna ek olarak (dolunay çocukları olacakları için) sonuç odaklı, arkadaşlıklarında sıkıntılı süreçler yaşama potansiyeline sahip ve bu nedenle dostluk kavramı yüksek, kolay vazgeçmeyen fakat kişiyi defterinden, hafızasından sildiğinde geri dönmeyen bireyler olacaklar. Onların sınavı nezaketle öfke arasında olacak. Öfke kontrolünü sağlamakta güçlük çekebilirler ve bu en büyük belaları olabilir. İşte bu nedenle iyi bir ebeveyn olmak zorundasınız. Öfkenizi açıkça ve saldırganca ifade ediyorsanız, çocuğunuz için kötü bir rol model oluyorsunuz, onun şiddet, öldürme gibi kriminal eğilimlerini destekliyorsunuz demektir. 

Ağustos 2014’de doğan bebeklerde dikkat etmesi gereken öncelikli konu bu. Belki de işlerin nezaket ve diplomasiyle kolayca yürüdüğünü önce anne ve babanın öğrenmesi gerekiyor. 

Venüs ayın ilk 12 gününü, duyarlı yengeç burcunda şefkati, sübjektif ve acı çekmeye eğilimli bir aşk kavramını destekleyeceği için Aslan burcu bebeğinizin aşk konusunda kendisini yıllarca talihsiz hissedebilir. Olgun çağlarına dek sevildiğinden emin olmayabilir. Sevgiyi alma ve verme biçiminde kafa karışıklığı yaşayabilir. Bu süreçte dolunay da etkili olacağı için düşüncelerle duygular arasında bağ kurması zorlaşacak. Özellikle 10 Ağustos doğumlu bebeklerin erişkin döneme ulaşana kadar doğruyu görmesi ve benimsemesi güç olabilir. Bunlar onun kendi kendine engeller koymasının temelini oluşturacaktır. Diğer yandan fiziksel güçlüklerle doğarlarsa büyük olasılık tekrarlayan ameliyatlarla yaşam savaşı verme riskidir. Onlar yaşama bağlı bireyler. Vazgeçmediğiniz sürece vazgeçmezler.  

15 Ağustos’dan itibaren Merkür Başak burcuna yerleşiyor. Merkür düşüncenin, bilmenin ve öğrenmenin doğal alanı. Bilgi işlenir, en verimli hale getirilip sunulur. Abartılı durumlarda çok konuşan ve kaygı eşiği yüksek anlatımlar yaratır. Dolayısıyla bebeğiniz meraklı doğacak, erken konuşacak, çok soru soracak ve çabuk öğrenecek, buna hazır olmalısınız. 

25 Ağustos’da Başak burcunda oluşan yeniay, 20-30 Ağustos arası doğan bebeklerin yenilikçi, sorumluluklarını bilen, dürüst, ancak özellikle 20 Ağustos doğumluların hayalleri yüksek, yani hayal kırıklığına yakın bireyler olmasının en önemli sebebi. Neptün-Ay karşıtlığı onları hayatları boyunca başkalarına göre daha fazla duyarlı, daha hassas ve duyguları kolay incinen bir dizi olayla karşılaşmasını sağlayabilir. Onlara vereceğiniz en güzel hediye hayallerini ve beklentilerini gerçekçilik sınırında tutmalarını sağlamak ve hayal kırıklığına uğratmamak. Zekaları bunu kavrayacak yükseklikte nede olsa. Çıkış noktasını mutlaka bulabilirler yeter ki yolu gösterin. Karalıktan sonra ışık onlar için daima mevcut. 

Mutlu bebekler için öncelikle sizin mutlu olacağınız bir yaşam diliyorum. 

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

Su Karakuş`un önceki yazıları:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI