Ana SayfaYaşamAjandanızda yer açın: Pozitif Günler

Ajandanızda yer açın: Pozitif Günler

Kışın kasvetli havalarında hafta sonu kadar kısıtlı bir süreye sıkıştırılan programlar yerini “İş çıkışında/dersten sonra ne yapalım?”lara bıraktığından beri evin yolunu bulamaz olduk. Montlar yerini gömleklere, botlar yerini havadar ayakkabılara bıraktığından beri kendimizi daha hafif hisseder olduk. Günler uzadığından beri saatin farkında olmaksızın alışveriş yapmasak da sokaklara, yemek yemeyecek olsak bile bir içkilik sohbetlere daldık fütursuzca. Günlük yorgunluğumuzu ofis sandalyemizin sırtına asıp plazalardan, arkadaştan aldığımız ders notlarını çantaya atıp sınıflardan çıktığımızdan beri İstanbul’un altını üstüne getirmeye başladık. Eğer siz de havalar ısındığından beri evlere sığamayan, balkonlardan taşanlardansanız Haziran’ın 25’inden 28’ine ajandanızda mutlaka yer açın çünkü Pozitif Müzik bu dört akşam boyunca planlarınıza ortak olmaya son derece kararlı görünüyor. Evet, Pozitif Günler başlıyor!

25 Haziran’da önce Gotye’nin “Somebody That I Used to Know” parçasına yaptıkları cover’la Youtube’da 100 milyonun üzerinde hit almayı başaran Kanadalı grup Walk Off the Earth, ardından 80’lerin ünlü new wave ve punk parçalarına yaptıkları bossa-nova cover’ları içeren ilk albümleriyle dünya çapında büyük yankı uyandıran Nouvelle Vague,  özel kabare şovu “Dawn of Innocence” – Masumiyetin Doğuşu- ile kışkırtıcı ve seksi şovuyla izleyicilerle buluşacak.

26 Haziran’da kırmızı halıdaki post-modern stiliyle de adından sıkça söz ettiren Jessie J, ilk kez Türk izleyicisiyle buluşacak. Çıkış sarkışı olan “Do It Like a Dude” ile ilk hafta İngiltere listelerinde üst sıralara çıkmayı başaran İngiliz şarkıcı, ardından yayınladığı 2. single’ı “Price Tag”i hep bir ağızdan söyleteceğe benziyor.

27 Haziran gecesi ise üzerinden iki sene geçmesine rağmen dinlendiğinde hala ilk günkü etkisiyle dans etmenizi sağlayan “Je Veux” şarkısını seslendiren Zaz sahnede olacak. Efes Pilsen katkılarıyla yeniden Türkiye’ye gelen Fransız şarkıcı, romantik ve bir o kadar da neşeli bir gece geçireceğinizin adeta garantisini veriyor.

28 Haziran’da ise Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Metronomy ve Two Door Cinema Club konserleriyle Ada havası İstanbul’a taşınacak. Sadece yüksek enerjileriyle değil sahnede kullandıkları ışıklarla görsel olarak da unutulmaz bir performans sergileyen Metronomy’nin ardından indie rock’ı synthler ve elektronik öğelerle yoğunlaştırarak sunan Kuzey İrlandalı Two Door Cinema Club, bitmek bilmeyen enerjilerini İstanbulluların üzerine yaymaya hazırlanıyor. 

Siz siz olun, “Ertesi gün iş var,”, “İki gün sonra sınavlarım başlayacak,” bahanelerini bir kenara bırakın. Hatta bir adım daha atın, rutininizden sıyrılın ve kendinizi müziğin tartışmasız sonsuzluğuna teslim edin. Hala bilet almadıysanız Biletix’in gişesini veya sitesini ziyaret edin ve 25-28 Haziran’da öncelikle kendinize söz verin: Pozitif Günler’le müziğe doyacağım!

Biz sözümü tutacağız, sizi de bekleriz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI