Ana SayfaYaşamAkşamüstü Partileri Çeşme`de Devam Ediyor

Akşamüstü Partileri Çeşme`de Devam Ediyor

Çeşme’nin en keyifli ve vazgeçilmez plajlarından Fly – Inn Beach, Bej Karaköy ve Hora by Bej’den sonra rotasını Çeşme’ye çeviren Bej ile bu yaz büyük ses getiriyor! Bej, berrak denizi, keyifli kumsalı, eşsiz lezzetleri kadar akşamüstü düzenlenen “Happy Hour” partileri ile de ilgi görüyor. Benzersiz müziklerin, eğlenceli ritimlerin eşlik ettiği, ünlü DJ’lerin ağırlandığı “Happy Hour” partilerinin 8 Ağustos’taki konuğu setleri ile dünyaca ünlü isim; Dj Maestro…
Alaçatı’nın en güzel sahilinde, denize nazır muhteşem partiler düzenleyen Bej’de tatilin en unutulmaz ve en eğlenceli anlarını yaşayacak, dünyaca ünlü DJ’lerin canlı performanslarını dinleyeceksiniz!
Jazz müzik türündeki eşsiz çalışmaları, setleri, miksleri ve canlı performansları ile çok özel davetlerin, dünyaca ünlü kulüplerin aranan ismi olan DJ Maestro, jazz’dan funk’a, latinden soul’a, hip hop’tan deep house’a kadar uzanan arşiviyle, uzun süre hafızalardan ve kulaklardan silinmeyecek bir performans yaşatmak için 8 Ağustos’ta Fly – Inn Beach Bej setinin başına geçiyor.
Benzersiz bir eğlence ve unutulmaz bir gün yaşamak istiyorsanız, başka hiçbir yere söz vermeyin! 8 Ağustos’ta Fly – Inn Beach’te “Bej Happy Hour with Dj Maestro” etkinliğini şimdiden ajandanıza not edin!
Bej Rezervasyon; 0530 723 32 22
Adres: Fly – Inn Beach Pamukovası Mevkii, Altınkum – Çeşme
Fly Inn Beach Telefon: 0232 722 22 57 / 58

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI