Ana SayfaYaşamAlex de Souza jübilesiyle futbola veda etti

Alex de Souza jübilesiyle futbola veda etti

Türkiye`de en çok sevilen futbolculardan biri olan Alex de Souza dün gece jübilesini yaptı. Brezilyalı yıldızın jübile maçını Palmeiras kulübü organize etti, maç gece TSİ 02:00`de gerçekleşti. Alex son maçında 2 gol bulurken bir de asist gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Alex için şu açıklamayı yaptı: 

`Profesyonel Futbol Takımımızın eski kaptanlarından Alex De Souza, Brezilya`nın Sao Paolo şehrinde yapılan jübile maçıyla birlikte aktif futbolculuk hayatına son vermiştir. Alex De Souza`ya, Kulübümüze vermiş olduğu hizmetleri için tekrar teşekkür eder, kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşamında mutluluk ve başarı dileriz.`

Fenerbahçe`nin eski futbolcusu Alex de Souza sadece Fenerliler tarafından değil Galatasaray, Beşiktaş ve diğer takımları tutanlar tarafından da çok seviliyordu. Bugün sosyal medyada da Alex`e Veda en çok konuşulan konulardan biri. Hatta şu anda twitter`da trending topic. 

Biz de Trendus ekibi olarak bundan 3 yıl önce Alex de Souza ile çok güzel bir amaç için bir araya gelmiştik (üstte). Alex de Souza Lösev için hazırladığımız takvimde yer almış, Lösemili çocukların Superman`i olarak onlara destek olmuştu. O projeyi hatılamak için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI