Ana SayfaGüzellikAlterna Bamboo Serisi

Alterna Bamboo Serisi

Alterna’nın yeni Bamboo Smooth Serisi; antioksidan etkili , organik kendi yağı ile sadece bir kullanımdan sonra bile fark edilir derece her tip saçta pürüzsüzleşme sağlamayı garanti ediyor.

Alterna’nın bu yeni koleksiyonu saf organik bambu ektresinin gücünü ve organik kendi yağının pürüzsüzleştirici gücünü, saçınıza sağlık, güç kazandırıp, pürüzsüz bir görünüm vermek üzere bir araya getiriyor. Sağlıklı, pürüzsüz görünen saçlara kavuşmak isteyen, kırılma ve elektriklenme problemi yaşayan herkese uygun. Kendi yağı ve saça nem veren spreyi ile bu koleksiyon ince telli saçtan kalın telli saça kadar her tip saça uygun.
Güçlü Organik Bambu Ektresi, içerdiği zengin amino asitleri şeker ve minareler ile saç köklerini güçlendiriyor, nemlendiriyor ve daha sağlıklı görünen, hissedilen saçlara sahip olmanız sağlar.
Çevresel zararlı etmenlerden saçı koruyor ve zararı oluşmadan engelliyor.
Bu seri içinde yer alan Organik Kendi Yağı, temel yağ asitleri 3,6,8,9 ve bir antioksidan kaynağı olan Tocopherol içeriyor. Nemi nüfus ettirerek ve lipid seviyesini yeniden yapılandırarak, saç kırıklarını onararak doğal bir koruyucu kılıf gibi davranıyor. Sonuçta tamamı ile kontrol edilebiliyor, nemli ortamlarda bile kabarıklığı önleyen sağlıklı saçlar oluşuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI