Ana SayfaYaşamAltın Koza`da Jüri Başkanı Reha Erdem

Altın Koza`da Jüri Başkanı Reha Erdem

21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanlığını Reha Erdem yürütecek. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bu yıl 15-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Altın Koza Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda jüri başkanlığını ünlü yönetmen Reha Erdem’in üstleneceği bildirdi.

Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada; ‘Sinemamızın 100. yaşını kutladığımız bu yılda son dönem sinemamızın en başarılı yönetmenlerinden biri olan Sayın Reha Erdem’in jüri başkanlığı görevini kabul etmesi bizleri çok memnun etmiştir’ dedi. 
Eylül ayında gerçekleşecek festival kapsamında, dünya sineması seçkisi, özel gösterim bölümleri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, atölye çalışmaları, sergiler, sevgi yürüyüşü, sokak konserleri, çeşitli gösteriler ve etkinlikler yer alacak.
Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması başvuruları ise devam ediyor. Son başvuru tarihi 1 Ağustos 2014 olarak belirlenen yarışmaların yönetmelikleri ve başvuru formlarına burayı tıklayarak ulaşılabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI