Ana SayfaGüzellikAmeliyatsız Estetikte Öne Çıkan İkili: Scarlet S ve Icon

Ameliyatsız Estetikte Öne Çıkan İkili: Scarlet S ve Icon

Ortadoğu Medikal’in Türkiye pazarına sunduğu Scarlet S ve Icon’u yakından inceledik. Kırışıklıklarından kurtulmak isteyenlerin yanı sıra skar tedavileri, yüz germe, çatlak tedavisi gibi pek çok işe yarayan bu mucizevi uygulamalarla siz de mutlaka tanışın.

Scarlet S 
Scarlet S, A.B.D Silikon Vadisinde geliştirilmiş “Ameliyatsız Cilt Gençleştirme” teknolojilerinde gelinen son noktadır. Bu sistemde özel tasarlanmış mikro iğneler aracılığıyla cilt altına Radyo Frekans enerjisi veriliyor.

0,5-3,5 mm’ye kadar cilt derinliğine inebilen ve geçtiği bölgenin tamamına Radyo Frekans enerjisi veren bu sistem cildin tüm katmanlarını etkilediğinden epidermis ve dermisteki problemleri aynı anda tedavi edebilme imkanı sunuyor. Özel tasarlanmış mikro iğneler ile cilt altını radyo frekans dalgalarıyla uyarıyor ve ciltte iyileşme süreci bu uyarılar sayesinde gerçekleşiyor. Aynı zamanda mikro iğneler cilt altına inerken cilt yüzeyini uyararak doğal iyileşme süreci başlatıyor. Buna bağlı olarak cildin üst tabakasında hücre gelişim faktörleri harekete geçiyor; ciltteki ton farklılıkları, akne izleri, yara izleri, lekeler, ince kırışıklıkların tedavisi, cildin genç ve dolgun görünüm alması, çene konturunun belirginleşmesi, gıdı toparlama, genişlemiş gözenek tedavisini mümkün kılıyor. Cilt volüm kazanarak daha genç bir görünüm kazanıyor.

En önemli özelliği tek bir seansta dahi ciltte total bakım yaparak mükemmel sonuçlar vermesi ve son derece ağrısız bir uygulama olması.

İyileşme süresi kısa olan Scarlet S’de iğne izi kalmıyor, morarma ve kanama oluşmuyor. Hasta sosyal yaşamına hemen geri dönebiliyor. Bunlar da önemli bir tercih sebebi oluyor. 

Icon

Icon, birçok özelliğin tek bir cihazda toplanmasıyla kullanıcılara tüm cilt tiplerinde; cilt gençleştirmeden, kırışıklık tedavisine, cerrahi, yanık ve akne izlerinden, çatlak tedavisine, leke ve damar tedavisinden, epilasyona kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor.

Estetik uygulamalarda cerrahi yöntemlerden sonra en çok tercih edilen fraksiyonel lazer teknolojisi olan Icon iyileşme süresini minimuma düşüren, farklı cilt sorunlarının tedavisinde kullanılan üstün bir teknolojiye sahip. Soyucu özelliği olmadığından yan etki riski düşük, tedavi etkisi yüksek olan bu sistem tüm kullanım alanlarında FDA onaylı.

Tek seansta bile gözle görülür farklılık sağlayan Icon, tedaviden 30 dakika önce sürülen lokal anestezik krem ile de acısız hale getiriyor. Cildin problemine göre 3 hafta ara ile 3-4 seans olarak uygulanıyor. Uygulama sonrası yüzde hafif bir kızarıklık oluyor ama günlük işlerinizi aksatmanızı gerektirecek dozda olmuyor. Sonrasında sadece dikkat etmeniz gereken şey sürekli güneş koruyucu kremi sürmeniz ve kendinizi güneşten korumanız.

Siz de cilt sorunlarınıza ameliyatsız bir çözüm arıyorsanız estetisyen hekiminize bu iki ürünü sorup detaylı bilgi alabilirsiniz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI