Ana SayfaMagazinAngelina Jolie Mardin`de

Angelina Jolie Mardin`de

Oyuncu ve Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie Mardin`e gelerek Mardin`in Midyat İlçesi`nde Suriye ve Iraklı mültecilerin kampını ziyaret etti. Akşam saatlerinde özel uçakla Mardin`e gelen Angelina Jolie`ye kızı Shiloh da bu ziyaretinde eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de bir araya gelen Angelina Jolie, kampı ziyaretinin üzerine bir de basın açıklaması yaptı. Akşam ise Erdoğan ve sığınmacılarla birlikte iftar yemeğine katılması bekleniyor.

Angelina`nın açıklamasından bir kesit:

Bu çerçevede birçok insanın hayatlarından ve insan halklarından mahrum kaldıklarını görmekteyiz. Mülteciler krizi bağlamında daha öncekilerden daha büyük bir kriz söz konusu. En fazla mülteci Türkiye`de. Her zaman bu süreçlere ekonomik olarak bakılmamalı. Yerlerinden edilmiş insanların eğitim ihtiyacı doğalbilmekte. Sadece temel ihtiyaçlarının değil bunun gibi birçok ihtiyaçları olabilmekte.  Mültecilere sahip olması gereken değere ulaşmalarını sağlamalıyız. Onlara bir sorun olarak bakmamalıyız. 

Suriye`de yaşananlar sona ermeli. BM Güvenlik Konseyi`ne çağrıda bulunuyorum, temsilcilerinizi buraya gönderin bu krizin boyutunu kendi gözlerinizle görün. Siyasi bir çözümün gerçekleşmesi için hemen adım atın. Türk halkına, Irak halkına, Ürdün halktına teşekkür etmek istiyorum. Bütün halklara teşekkür etmek istiyorum. Ramazan`ı da tebrik ediyorum, herkesin için mübarek geçmesini diliyorum.  Herkese barış mesajımızı iletiyoruz. 

Angelina Jolie`nin Mardin`deki fotoğrafları için tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI