Ana SayfaGüzellikAnında Detoks Etkisi İçin L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri

Anında Detoks Etkisi İçin L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri

Saf Kil Maskelerden Detoks, Arındırıcı, Peeling, Siyah Nokta Karşıtı, Eşitleyici ve Hassas Detoks Maskeleri cildin ihtiyacına göre bakım yaparak ve cildi derinlemesine temizleyerek cilde daha aydınlık ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor.
 
Detoks etkisiyle tazelenmiş bir cilt görünümünü kim istemez? Peki, kusursuz makyaj görünümü için arınmış ve ışıltılı bir cilt görünümüne kavuşmayı? L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri, cildinizde anında detoks etkisi sunan 6 özel maskesiyle kusursuz bir görünüm sunuyor. Hassas Detoks Maskesi, Detoks, Arındırıcı, Peeling, Siyah Nokta Karşıtı ve Eşitleyici Maske ile Saf Kil Maskeleri, çoklu maske uygulamasıyla cildin farklı ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunuyor.
 
Cildi pürüzden arındıran arı kil, cildi kusursuzlaştıran montmorillonit kili ve cildi temizleyen rhassoul kili, kremsi dokudaki Saf Kil Maskelerinde bir araya geldi ve bu eşsiz birleşim 6 farklı içerik ile Saf Kil ailesini oluşturdu.
 
İlk defa L’Oréal Paris laboratuvarlarında, cildi yatıştırıcı özelliğiyle bilinen polifenol içeriği ile zenginleştirilmiş, ebegümeci özü ile birleştirilmiş formülü ve kremsi hipoalerjenik dokusuyla, Saf Kil Maske Ailesinin yeni üyesi Hassas Detoks Maskesi, cildi detoks etkisiyle kurutmadan yoğun şekilde temizliyor, yatıştırıyor ve sağlıklı ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor.
 
Kömür içeriği ile detoks etkisi yaratan ve cilde ışıltı kazandıran Detoks Maskesi, okaliptüs özü ile cildi matlaştıran Arındırıcı Maske, kırmızı yosun özü ile cildi pürüzsüzleştiren Peeling Maskesi, su yosunu özü ile gözenekleri sıkılaştıran Siyah Nokta Karşıtı Maske ve yuzu limon özü ile cilt tonunu eşitleyen ve yoğun temizleme sağlayan Eşitleyici Maske ile cildin ihtiyacına göre bakım yapabilir ve en etkili sonuca ulaşabilirsiniz.
 
Killerin Gücü Cildi Kurutmayan Jel Dokuda
Arı kili, montmorillonit kili, rhassoul kili ve kömür özlü formülü ile cilt dokusunu gözle görülür bir şekilde arındırarak detoks etkisi sağlayan Saf Kil Detoks Jeli, cildin kalitesini artırarak cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarıyor. Ciltteki problemlerin tekrarlanmasına karşı etkili olan Saf Kil Detoks Jeli, yoğun bir şekilde temizlenmiş ve arınmış bir cilt görünümü kazandırıyor.
 
Anında detoks etkisi için cildinizin ihtiyacına göre farklı saf kil maskelerini farklı bölgelere uygulayarak en etkili sonuca ulaşabileceğiniz gibi, dilerseniz seçeceğiniz tek bir maske ile de tüm yüzünüzde aradığınız çözüme kavuşabilirsiniz. Böylece ışıltılı ve arınmış bir cilde sahip olabilirsiniz. 
 
 
* L’Oréal Paris Saf Kil Ailesinin yeni üyesi Hassas Detoks Maskesi’ne, sadece Watsons mağazalarından ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI