Ana SayfaMücevherAnlamlı, Özel ve Unutulmayacak Yeni Yıl Hediyeleri ECCE'de

Anlamlı, Özel ve Unutulmayacak Yeni Yıl Hediyeleri ECCE’de

Eğlenceli ve şık bir alternatif: Esprili pinler
 
925 ayar gümüş üzeri 14 ayar altın kaplamalı ECCE Pinleri, gurmelere özel çatal-bıçak’tan, doktorlara özel steteskop’a, patiseverler için patilerden, kırmızı ruj sevdalılarına dek geniş bir ürün gamına sahip. İster gömleğinize, ister kot ceketinize, ister çantanıza… istediğiniz yeri pinlemek size kalmış.
 
ECCE Harf Koleksiyonuyla farkınızı ortaya koyun
 
Büyük beğeni toplayan ECCE fontunun büyük boyda tekli küpe olarak tasarlanmasıyla ortaya çıkan ‘ECCE Very Very Big Initial Earring’ koleksiyonu şık bir hediye alternatifi arayanlar için doğru tercih. Kendi yuvarlak pinlerinin yanı sıra istediğiniz küpenizle de kombinleyebileceğiniz tasarımları; ECCE pırlantalı minik harf küpelerinizle de kullanabilirsiniz. ECCE Harf Koleksiyonu, uzun ve kısa zincir alternatifleriyle hem kolye hem de küpe olarak kendiniz ya da sevdiğinizin baş harfini yanınızda taşımanın en şık yolu.
 
Hareketli bileklik ve minik küpelerle sevdiklerinizi şımartın
 
Zarafeti, modern çizgilerle birleştirerek göz alıcı mücevherler tasarlayan “ECCE”de her zevke uygun bir tasarım var. Sevdiklerinin ismini ya da baş harfini hep yanında taşımak isteyenlere özel tasarlanan hareketli bileklikler çok özel bir hediye alternatifi. Kendi tarzını oluşturmak isteyenlere özel tasarlanan minik halka küpelerle ise şıklığınızı “minik bir dokunuşla” tamamlamak mümkün. Tek olarak satılan minik küpeler, minimal tasarımlarıyla tarzınızı ortaya çıkaracak.

ECCE tasarımlarına www.eccediamonds.com adresinden, Zorlu Center Beymen’den ve Trendyol’dan  ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI