Ana SayfaTeknolojiApple Music iOS 8.4 ile geldi

Apple Music iOS 8.4 ile geldi

Apple Music yayınlandı. Apple`ın bu akşam yayınladığı iOS 8.4 güncellemesi ile Apple Music iPhone, iPad ve iPod Touch`lara geldi. 

Bugün Türkiye saati ile 18:00`de iOS 8.4 güncellemesi ile müzik uygulaması Apple Music kullanıcıların erişimine açıldı. Başlangıç olarak Apple Music kullanıcılara 3 ay ücretsiz olacak. Daha sonra ise aylık 9.99 TL`den satışa çıkacak. Fakat Apple Music`e henüz Türkiye`den ulaşım sağlanamıyor. Normalde Amerika`yla aynı anda yayınlanmış olması gerekiyordu, fakat henüz bekliyoruz.

Şu anda 43 milyondan fazla şarkı içeren iTunes müzik katalogunun 30 milyondan fazla parçalık kısmını bünyesinde burunduran ve her geçen genişleyen müzik katalogu ile herhangi bir şarkıyı, albümü veya çalma listesini internetten dinlemeniz mümkün.

Bunun dışında sadece dilediğiniz müzik değil küratörler tarafından Apple Music için özel olarak hazırlanan çalma listelerinden ruhunuza uygun olanları da dinleyebilir ya da "Sizin İçin" bölümünde size özel kişiselleştirilmiş çalma listelerini dinleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI