Ana SayfaTeknolojiApple Music'in Çalma Listelerine "Yeni Sanatçılar Türkiye" Eklendi

Apple Music’in Çalma Listelerine “Yeni Sanatçılar Türkiye” Eklendi

Apple Music, Türkiye’de yerli müzik piyasasına ve yerli müzisyenlere destek olmasıyla da öne çıkıyor. Uzun süredir devam eden ve Türkiye’de kariyerlerinin başında olan yeni müzisyenlere sürekli destek sağlamayı amaçlayan Yeni Sanatçı Programı her ay yeni bir yerel sanatçıyı öne çıkarıyor. Bu program Apple Music bu zamana kadar 50’ye yakın çıkış yapan sanatçıya desteğini hissettirdi. 

Apple Music’te “Yeni Sanatçılar Türkiye” Çalma Listesi
 
Artık Türkiye güncel müzik sahnesinin nabzını tutan yeni yetenekleri, “Yeni Sanatçılar Türkiye” Çalma Listesi ile müzikseverle buluşacak. Apple Music editörleri, farklı türlerde öne çıkan yeni yetenekleri mercek altına alan alarak bu listeyi güncel bir şekilde kullanıcılara sunacak. 

Bu yeni sanatçılardan biri olarak öne çıkan isim; İlk EP’si “İşaretler” ile pandemi sürecindeki duygu birikimini paylaşmaya hazırlanan Melis Güven Apple Music ile ilgili şunları söylüyor: “Apple Music global anlamda önemli yeri olan bir marka olmasının yanında Türkiye’de de yeni akımlara ve yeni sanatçılara oldukça önemli bir destek sağlıyor. Ülkemizde fazlasıyla yetenekli isimler varken, bu yeteneklere alan tanınması ve tüketiciye ulaşımında kolay kanallar oluşturulması bakımından Apple Music aslında yerli sanatçı dostu diyebiliriz.

  
 

Tarz olarak kült hiphopdan ayrılmadan bir Anadolu müziği havasını benimseyen 22 yaşındaki yeni sanatçı Ahiyan ise ilk başta kendi sıkıntılarını dile getirmek ve huzur bulmak için çıktığı bu müzik yolculuğunda artık evrensel bir amaç güttüğünü dile getirerek “Apple Music’in desteklerini takdir ediyorum doğal müziğe emek vermek bu kalpleri hoşnut eder…” diyor.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI