Ana SayfaTeknolojiApple Music'ten Yerli Sanatçılara Destek: "Yerli Müzik: Türkiye"

Apple Music’ten Yerli Sanatçılara Destek: “Yerli Müzik: Türkiye”

Sosyal mesafemizi koruyarak evlerimizde kaldığımız bu günlerde diğer pek çok sektör gibi müzik endüstrisi de zorlu günlerden geçiyor. Apple Music yerel sanatçılara, ihtiyaçları olan bugünlerde destek olmak amacıyla “Yerli Müzik Türkiye” isimli bir inisiyatif başlattı. Bu inisiyatif ile Gözat sekmesinde yerli şarkılardan oluşan çalma listeleri, yeni albüm ve single duyuruları ile Türk sanatçıların başrolde yerini alıyor. 

Yerli Müzik Türkiye etiketi ile Gözat sekmesinde Bedük’ten yakinda cikacak olan Intergalactic albumunden yayinlanan ilk single çalışması, Nilipek’ten yeni EP mektuplar II ya da Canozan’dan Armut Ağacı albümü ve daha pek çok yeni çıkan çalışmaların yanısıra pek çok çalma listesi de bulunuyor. 

Karnaval ve Apple Music işbirliği ile gerçekleşen Pusula listesi, yıldızı yeni parlayan ve köklü yerli sanatçıların en çok dinlenen şarkılarının sürekli güncellendiği Zirvedekiler: Türkiye listesi, alternatif seslerin buluşma noktası Zirvedekiler: Türkçe Alternatif listesi, sevdiklerinizle bir arada, huzur dolu, keyifli sıcacık zamanlar geçireceğiniz Ailece Birlikte listesi Yerli Müzik: Türkiye etiketiyle bulabileceğiniz pek çok çalma listesinden sadece bir kaçı. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI