Ana SayfaTeknolojiApple Watch özellikleri

Apple Watch özellikleri

Tim Cook önceki akşam iPhone 6 tanıtımını yaptıktan sonra "Bugüne dek geliştirdiğimiz en kişisel cihaz" olarak bahsettiği Apple Watch`u tanıttı. Ses tanıma özelliğine sahip olan cihaz sağlık ve fitness gibi sensörlere de sahip. Böylelikle spor yaparken ne kadar performans sergilediğinizi görebileceksiniz. 

Giriş ekranında parmağınızı kaydırarak dolaşabiliyorsunuz, taç düğmesini çevirerek uygulamalara göz atabiliyorsunuz. Apple Watch`un en dikkat çeken özelliklerinden biri ise, kullanıcıların mesajlarını saatleri üzerinden okuyabiliyor olması.

Pembe, mavi ve beyaz olmak üzere farklı renk modellerine sahip olan Apple Watch`un kullanıcıları harita yönergelerini, iPhone`larındaki şarkıları, hava durumu gibi diğer özelliklerini de saatleri aracılığıtla erişebilecekler. Apple Watch`un en önemli özelliği ise navigasyon sisteminin heran yanınızda olacak olması.

Apple Watch, Apple Watch Sport ve Apple Watch Edition olmak üzere üç model tanıtıldı. Saat, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPhone 5C, ve iPhone 5S`le çalışabiliyor. Apple Watch`ın fiyatı 349 dolardan başlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI