Ana SayfaTeknolojiApple'dan Öğretmenler İçin Eğitim Kaynakları

Apple’dan Öğretmenler İçin Eğitim Kaynakları

Öğretmenlere yönelik tüm Apple öğretim program ve içerikleri için Apple Teacher 
 
Öğretmenleri desteklemek ve başarılarını takdir etmek için tasarlanmış ücretsiz bir mesleki gelişim programı olan Apple Teacher, öğretmenleri Apple ürün ve eğitim dünyası için özel olarak hazırladığı müfredat programları ve sınıf içi ya da uzaktan eğitim modelindeki öğrenme ortamlarında kullanımı konusunda güçlendiriyor. Bu program  tecrübeli ya da mesleğe yeni başlamış tüm öğretmenlerin  iPad ve Mac’te yeni beceriler geliştirmelerine olanak sağlarken aynı zamanda Pages, Keynote, GarageBand  iMovie gibi Apple uygulamalarını kullanarak öğrencileriyle olan etkileşimlerini artırmaya yönelik eğitimler sunuyor, sınıf içi ya da uzaktan eğitim modelindeki öğrenme ortamlarında kullanımı konusunda öğretmenleri güçlendiriyor.  Ayrıca Apple Teacher programına katılan öğretmenler iPad veya Mac ile ilgili öğrendikleri yeni becerilerini test ederek rozetler kazanabilir ve gereken modülleri tamamlayınca resmi ‘Apple Teacher’ unvanına sahip olabiliyorlar. Apple Teacher unvanına sahip olan öğretmenler, Apple Teacher sertifikası ve sosyal medya da kullanmak üzere Apple Teacher logo kullanımına da sahip oluyorlar.
 

Öğretmenlere zaman kazandıran 30 ipucu
 
Öğretmenler için tasarlanan 30 eğlenceli ve basit etkinlik, öğretmenlerin günlük olarak yaptığı birçok görevde zaman kazanmalarına yardımcı oluyor. Bu ipuçları ile öğretmenler Safari’yi kullanarak web sayfalarındaki dikkat dağıtıcı unsurları kolayca ortadan kaldırabilir ve öğrencilerle paylaşmak üzere herhangi bir web sayfasının PDF’sini hızla oluşturabilirler. Notes uygulamasında, bir bilgeyi nasıl hızla dijitalleştirebileceğini keşfedebilir veya Pages’da öğrencilerinin ilgisini çekmek için etkileşimli bildirileriler oluşturabilirler. Bu kaynak ile öğretmenler düzenli kalmak, görevleri yönetmek, öğretim kaynaklarını toplamak ve daha fazlasını yapmaya yardımcı olacak zengin fikirler bulabilecekler. 
 

Kapsamı her gün genişleyen Apple Eğitim Öğrenim Serisi
 
Pandemi dönemiyle beraber Apple, okulların ve eğitimcilerin Apple aygıtlarında uzaktan öğrenim olanaklarından en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış bir video koleksiyonu olan  Apple Education Learning Series’i kullanıma sundu. İngilizce olarak yayınlanan bu videolar, eğitimcilere iPad’lerini hazır ve çalışır duruma getirmeleri için yardımcı oluyor, nasıl etkileyici eğitim videoları oluşturabileceklerini ve uzaktan birlikte çalışabileceklerini gösteriyor. Eğitimciler bunun devamında bu konularda Apple Professional Learning uzmanları tarafından yönetilen sanal konferanslara katılabilirler.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI