Ana SayfaYaşamAralık 2015 Burç Yorumları

Aralık 2015 Burç Yorumları

YILA VEDA AYI: ARALIK

Yıla veda ayıdır Aralık. Bu hep böyledir değişmez. Değişen sadece gökyüzündeki açılar ve gezegen konumlarıdır. 

Son ayımıza aşk ve sevda planeti Venüs’ün Akrep burcuna yerleşmesiyle başlayacak, Yay burcuna geçişiyle kapanışı yapacağız. Venüs burçları dolaşmaya devam edecek ama biz bir daha 2015’i yaşamayacağız. 

Ayın büyük bölümünde Venüs Akrep burcunun yoğun, tutkulu, derin aşkını, sevgiyi yaşama stilini hepimize öğretecek. Yoğun duygular ve çekimi kuvvetli birliktelikler Aralık ayının konusu. Ve bu yoğunluktan yorgun düştüğümüzde yıl da bitmiş olacak. 

Ayın önemli etkilerine göz atarsak;10 Aralık`da Merkür Oğlak burcuna geçiş yaparak hız kesecek. Bu alanda istediği heyecanlı hızlı adımlar değil, tam tersine sakin bir görüş açısı ile garantici ve önlemci bir tarz. Başarı için manzarayı kaçırmamak, gelebilecek tehlikeleri iyi hesaplamak ve en kötüyü düşünmeye öylesine inanacağız ki Merkür hepimizi adeta Oğlak burcu kıvamına getirecek. 

11 Aralık`da Yay burcunun 19. derecesinde bir yeniay oluşuyor. Yeniaylardan yaşantımıza yenilik getirmesini bekler bu nedenle ritüeller yaparız. Fakat bu yeniay hem iyiyi, hem kötüyü barındırıyor içinde! Yay burcunun yöneticisi Jüpiter, Güneş’e ve Ay’a kare( olumsuz) açıyla bağlanırken şanssızlıkları da beraberinde getirecek. Bir başka deyişle, yenilik yapabilmek üzere ihtiyacımız olan şans, yanımızda olmayacak. Hastalıklar veya iş yaşamındaki düşüşün vereceği endişe yeniliği ertelemeye dönüşebilir. Plüton, Uranüs ve Mars yıkıcı gezegenlerdir. Hepsinin birbiriyle olumsuz açısı ( T Kare) ise akla terörü getirir. Yeniay dış dünyadaki terörün ve yıkımın bireysel alanları etkileyeceğini ve yeniliklere zorlayacağını anlatıyor. Yeni bir eğitim alanı, başka kente göç, başka bir medya grubuna transfer gibi seçenekler yay burcuna özgü yenilikleri haber veriyor. Bu sırada Ay-Uranüs üçgen( olumlu) açısı sürpriz çare ve önerilerin yenilikleri konforlu hale getireceğini müjdelerken, Ay-Mars olumlu açısı cesur kararların adil sonuçlarıyla mutlu hissedebileceğimizi de ifade ediyor. Yeniay 6-16 Aralık diliminde etkili olacak.

22 Aralık`da saat 06:49 da Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Yani bu andan önce doğanlar Yay, sonra doğanlarsa Oğlak burcunda. 2015 için durum budur. Güneşin Oğlak burcuna geçişiyle, genel olarak bizleri canlandıran, dikkatimizi odaklayacağımız konu ise kariyer olacak. Baba figürü, otoriteler, otoriteyle ilişkiler ve kariyer sabırla ve disiplinle eğileceğimiz önceliklerimiz haline gelirken, daha mütevazi ve dürüst bir yaşam biçimini benimseyeceğiz.

25 Aralıkda Yengeç burcunun 3.derecesinde meydana gelen dolunay ise hayalleri gerçekleştiren, şanslı anlaşmalara imza atmamızı sağlayan yansımasıyla yılı mutlu şekilde kapatmamıza yardım edecek. Ay-Neptün üçgeni sezgisel kararların doğruluğundan emin olmamızı sağlayacak. Merkür-Jüpiter üçgeni ise anlaşmaların, sözleşmelerin, yazılı ve sözel kararların şansla bağlantılı sonuçlar getirmesini kesinleştirecek.  Dolunaylar beklenen sonu ve istenen sonucu sağlar. 20-30 Aralık arasında etkili olacak. 

26 Aralık`da Uranüs durağanlaşacak, 28 Aralık`dan itibaren ilerlemeye başlayacak ve bir türlü ilerlemediğini düşündüğümüz ne varsa önünü açacak. Üstelik yol açma çalışması 15 gün öncesinden yani 11 Aralık civarında başlayacak. Ortamın, ekonominin, ilişkilerin canlanmaya başladığı günler işte bu tarih: 11 Aralık civarı. 

30 Aralık`dan itibaren sevgiyi ve aşkı uzak diyarlarda aramaya, hevesi aşkla ilişkilendirmeye, partnerin aramasını beklemek yerine atağa geçip avcı pozisyonu almaya eğilimli olacağız çünkü Venüs yay burcuna geçecek. 

Yılbaşı akşamı Ay Başak burcunda ilerleyeceği için güvenli ve eleştirilerden uzak mekanlar ( ev ve bilindik yerler vs) tercih edilirken her nerede olursak olalım beğeniler ve kritikler akşamın konusu olacaktır. Yine de Güneş-Ay-Jüpiter uyumu yılın son gününü uyumlu ve şanslı tamamlamamıza yardım edecektir. Mutlu yıllar.

– Aralık 2015 Koç Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Boğa Burcu Yorumu

– Aralık 2015 İkizler Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Yengeç Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Aslan Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Başak Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Terazi Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Akrep Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Yay Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Oğlak Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Kova Burcu Yorumu

– Aralık 2015 Balık Burcu Yorumu

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI