Ana SayfaYaşamAralık Ayı Burç Yorumları

Aralık Ayı Burç Yorumları

3 Aralık da yılın en güzel açılarından biri gerçekleşecek ve ay boyunca etkili olacak: Jüpiter-Neptün üçgen açısı. Bu bir şans ve dilekleri gerçekleştirme açısıdır. Su grubu burçlar direkt yararlanırken diğer grup burçlar dolaylı olarak yararlanacaklar.

Yine 3 Aralık da Merkür Yay burcunun 29.derecesinde gerilemeye başlayacak. Gerileme 23 Aralık’a dek devam edecek ve 13.derece Yay burcunda sona erecek. Gölge dönemse 12 Ocak 2018 de yani gerilemenin başladığı dereceye Merkür döndüğünde bitecek. Bu dönemde üniversite sınavlarında hatalar, yolculuklarla ilgili yanlış kararlar ve dünya gezintileri, vizelerle ilgili sorunlar, uçak, demiryolları, karayolları, ulaştırma problemleri gözlemlenecek. İletişimle ilgili sorunların kaynağı ise herşeyi bildiğini zannetme veya hızlı düşünmek detayları kaçırmak nedeniyle oluşacak.

Ve öğleden sonra 3 Aralık da İkizler burcunun 11.derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Hem güçlü olumlu açılar hem de güçlü sert açılar içeren değişken etkilere sahip bu dolunayda hayatımızın birkaç alanında birden harekette olacağız. Neptün-Jüpiter olumlu açısı düşleri gerçekleştirme şansı sunarken, Güneş ve dolunayın Neptün’le sert açısı bir başka alanda düş kırıklığı yaratacak. Satürn-retro Merkür kavuşumu yanlış düşünmenin kendi kendimizi engelleyeceğini anlatırken durumu değiştirememek iyi de olacak. Mars-Uranüs karşıtlığı adalet ve bencillik arasındaki uçurumu fark etmemizi sağlarken, Mars, Satürn olumlu açısı sürekliliği önemsemenin kurtarıcı yanını gösterecek.

18 Aralık da Yay burcunun 26 derecesinde bir yeniay oluşacak. Eğitim ve seyahat sisteminde yenilik yaratırken ( yeniay-Uranüs olumlu açısı), yeniliklerin sürekliliğini de mümkün kılacak. Çünkü yeniay-Satürn kavuşumunda gerçekleşiyor. Merkür’ün Ay düğümleriyle olumlu bağlantısı da geleceğe yatırım niteliğinde anlaşmalar yapılmasını sağlayacak.

20 Aralık da Satürn Oğlak burcuna yerleşerek tam olarak 17 Aralık 2020 ye kadar burada kalacak ve sonra Kova burcuna geçiş yapacak.

Satürn Oğlakda güçlenmesi gereken zayıf alanları gösterecek özellikle kariyer ve otoritelerle ilişkiler alanlarında. Saçmalıkları azaltmak ve müsrifliğe son vermek yine bu transitte yapacaklarımız tabii birde gerçekçi olmak. Yalnızlığı sevmek, hiçbir şeye sahip olmamanın hafifliğini hissetmek, sadeleşmek veya her şeyini kaybetmek bu transitin deneyimleri olacak. Anahtar kelimeler, sabır, çaba ve süregelen düzeni devam ettirmek olmalıdır.

Mutlu yıllar dilerim.

ARALIK AYI BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI