Ana SayfaYaşamAralık bebeklerinin karakter analizi

Aralık bebeklerinin karakter analizi

Aralık ayında doğan bebekler daima o yılın en gençleri olurlar. Aynı yıl Ocak ayında doğanlarla aralarında 10-11 ay, bir sonraki yılın Ocak ayında doğanlarla aralarında 1 gün-1 ay süre vardır.  Son ayın son bebekleri bakalım hangi konularda bahtı açık olacak.

4 Aralık`tan itibaren doğan Aralık bebekleri Mars’ın etkisiyle, toplumsal hatalar karşısında susmayan, çevreci, hümanist, otorite karşıtı asi bireyler olacaklar. Tepkileri ve tepki verdiği olaylar he zaman “sıradışı” niteliğinde kalacak.
6 Aralık`ta ( +/- 5 gün) doğan bebeklerse dolunay, nedeniyle duyarlı, sonuç odaklı,  bilgiye, belgeye önem veren, kişisel gelişimi için mutlaka bilimsel verilere ihtiyaç duyan, mantıklı ve zeki bireyler olarak dünyaya gelecekler. Ancak zekaları duygularıyla her zaman karşıt görüneceğinden terazinin ağır basa yanının hangisi olması gerektiğini çok geç yaşta öğrenebilecekler. Bilgiyi edinmek mi yoksa işlemek mi hayat amaçları sorusunun yanıtını olgun yaşlarında bulacaklar. Kalbinin onaylamadığı mantıklı bir ilişkiye her zaman hazır hissedecek ve bunun acısını yaşayacaklar.  Bunun yanısıra yaşamları ani değişikiliklere açık, her yeni günü bir sürprizle şenlendirme şansı da onlarla olacak.
8 Aralık`tan sonra doğan bebekler maalesef ayın en şanssızları. 8 Aralık`ta Jüpiter, Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Jüpiter malum şans gezegeni. Bolluk, bereket, yayılma sağlar. Gerilerken doğanlar şanssız ve fakir bir yaşam sürmez elbette ama onlar şanslarını dişiyle tırnağıyla kazıyarak elde etmek zorundadırlar. Bazı şeyler altın tepside sunulmaz onlara. Nedir o bazı şeyler? Şans oyunları, aşk, eğlence ve çocuklarla ilişkiler konusunda şansa değil kendilerine güvenmeleri gerekiyor.
10 Aralık`tan itibaren doğanlar ise Venüs’ün etkisiyle otoritelerle iyi ilişkiler kurma konusunda özel bir yetenekle doğacaklar.  Baba, yönetici, devlet adamları gibi önemli kişilerle ilişkisinde doğal olarak cana yakın, anlayışlı, efendi görünerek kalpleri feth edecekler.  Bununla birlikte ideal eşinin kariyeri, mülkü, gelecek garantisi mümkünse tanınmış bir soyadının olması gerekecek. Önemsedikleri, öncelikleri bunlardır çünkü.
15 Aralık`ta doğan bebekler ise hayatlarını köklü değişimlerle ve yeniliklerle yönetecekler.  Plüton-Uranüs kare açısı zirve yaptığı için onların hedefleri başarı, başarı ve yine başarı olacak. Başarıya giden yol ne kadar zorsa o kadar çekici ve o kadar yenilikçi davranacaklar. Kendi küllerinden yeniden doğabilen, yenilenmek ve modernizasyonu her şeyin üstünde tutan bu bireyler ağır kavga ve savaşlarda dirençleriyle dikkat çekecekler.
17 Aralık’tan itibaren doğanlar ise yavaş düşünen, yavaş öğrenen ancak öğrendiklerini kolay kolay unutmayan kişiler olarak Merkür’ün etkisini derinden hissedecekler. Köklü değişikliklere açık ve düşünceleriyle ilerleyen bu bireylerin dünyadaki moda ve düşünce yapısında da ciddi değişiklikler yaratacakları söylenebilir.
22 Aralık’da gece yarısını geçtikten sonra doğanlar Oğlak burcu, öncekiler Yay burcu. Bu durum her yıl değişen Güneş’in konumuna göre belirleniyor ve her yıl aynı saatte veya aynı günde Güneş aynı yerde olamıyor.
21 Aralık`ta dehanın ve üstün zekanın, çılgınlıkların ve sürprizlerin, yeniliğin ve devrimlerin gezegeni Uranüs Koç burcunun 12.derecesinde durağanlaşacak ve akabinde ilerleyecek. Bu ilerleyiş hayatın ilerlemesi, duran ve ertelenen işlerin yeniden gündeme gelmesi demek. Özetle: 21 Aralık`ta doğanların her işi askıda kalabilir, yıldı düşük sayılabilirken 22 Aralık`ta doğanlar amaçlarına daha kolay ulaşabilecekler.
Üstelik 22 Aralık’ta Oğlak burcunun 0. derecesinde yeniay oluşacak. Güneş-Ay-Merkür kavuşumu son derece zeki, konuşmak ve yazmak konusunda yetenekli ve bu alanda kariyer yapabilecek bebeklerin dünyaya gelmesini sağlayabilir. Umarım bu şanslı günde doğan çok sayıda bebek olur. Onlar bizim kaderimizde, geleceğimizde  önemli görevler üstlenecekler. Güçlü kişilikleriyle kitleleri etkileme yeteneğine sahip doğacaklar.
23 Aralık`tan itibaren doğanlar ise yüksek öğrenim, seyahat ve yurt dışı ilişkilerde zorluklarla karşılaşma ihtimali yüksek bireyler olacakları gibi aşırı inançları nevrotizme varan hastalıklarda getirebilir. Bir guruyu takip etmek gibi saplantılar içine çekilebilirler. Çocukluk döneminde inançlara aşırı sığınmak, bağlanmak zorunda bırakılabilirler. Onların özel bir çabayla ve mutlaka bilgiyle beslenerek büyütülmeleri gerekiyor.
Mutlu bir yıl dilerim.
SU KARAKUŞ
Uzman Astrolog

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI