Ana SayfaMücevherAriş Pırlanta Yeni Mağazası ile Sakarya Cadde 54 AVM’de!

Ariş Pırlanta Yeni Mağazası ile Sakarya Cadde 54 AVM’de!

Pandemiye rağmen mağazalaşma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürerek perakende ağını genişleten, mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, yeni konseptli 7. mağazasını, uzun yıllardır  iş ortaklığı yaptığı Çoklar Kuyumculuk ile Sakarya’da açtı. Sakarya Cadde 54 AVM’de açılan yeni mağazası ile Ariş, zengin koleksiyonlarını ve birbirinden şık ürünlerini Sakaryalı’larla buluşturdu.
 

Güzeliş: “Sakarya bizim için kıymetli bir lokasyon”

114 yıllık geçmişi ile sektöre yön veren Ariş, Sakarya’nın önde gelen kuyumcularından Çoklar ile gücünü birleştirerek açtığı yeni mağazası ile Sakaryalı mücevher meraklılarına en kaliteli hizmeti sunacak. Sakarya’da olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını belirten Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, “Sakarya önem verdiğimiz bir lokasyon. Uzun zamandır Çoklar Kuyumculuk ile çok değer verdiğimiz bir iş ortaklığımız var. Birlikte büyümeye, güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Sakaryalı mücevherseverlerin markamıza olan sevgisinin ve güveninin de bilincindeyiz. Gerçek kalite doğru fiyat anlayışımız, zengin ürün seçeneklerimiz, yepyeni koleksiyonlar ve sürpriz fırsatlarımızla bu ilgiye biz de en güzel şekilde karşılık vereceğiz” dedi. 
 

Çoklar: “Fark yaratmaya devam edeceğiz”

Ariş Pırlanta Sakarya bayii Özkan Çoklar ise “Pandemi süreci dolayısıyla uzun bir bekleme döneminden sonra nihayet üçüncü mağazamız olan Cadde 54 AVM mağazamızı tüketicilerimizle buluşturduk. 2019 yılında Ariş’in yeni konseptli mağazalarıyla şekillenmeye başlayan yeni bir mağaza açma fikrimizi AVM projesinin de aynı döneme denk gelmesiyle hayata geçirmeye karar verdik. Cadde 54 AVM Ariş Pırlanta mağazası pırlantalı ürünlerin ve altın ürünlerin tasarımda buluştuğu, Çoklar Kuyumculuk ile entegre bir konsept olacak. Ariş Cadde 54 AVM mağazasına gelen bir müşteri hem zengin pırlantalı seçeneklerimiz arasından beğendiğini alabilecek hem de beğendiği altın takısını veya bilekliğini seçebilecek. Sakaryalı mücevherseverlere en iyi şekilde hizmet vererek, dönem dönem çeşitli sürprizlerle ve fırsatlarla fark yaratmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
 

Pırlantalı kampanya

Ariş Pırlanta’nın Çoklar Kuyumculuk işbirliğiyle açılan mağazası, açılışa özel muhteşem bir kampanya ile Sakaryalı’lara “merhaba” dedi. Pırlanta yüzük alanlara pırlantalı periyot kolyenin armağan edildiği kampanya, açılış gününde pırlanta meraklılarının ilgi odağı oldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI