Ana SayfaMücevherArmaggan Floral Mücevher Koleksiyonu

Armaggan Floral Mücevher Koleksiyonu

Anadolu’nun dört bir yanında sadece kök saldığı bölgede yetişen yöreye has çiçekler, ARMAGGAN’ın 2015 ilkbahar mücevher koleksiyonuna ilham kaynağı oldu. Sadece Anadolu’da bulunduğu bölgelerde yetişen ve dünyanın başka hiçbir yerinde bulunmayan nadide çiçeklerden esinlenen ARMAGGAN’ın Floral Mücevher Koleksiyonu, binlerce yıllık kültürü de günümüze taşıyor.

İstanbul’dan Kafkaslar’a, Bodrum’dan Hakkari’ye uzanan coğrafyada yetişen her bir çiçeğin ismi, nesilden nesile aktarılan hikâyeleri taşıyor. Anadolu insanının aşklarını, acılarını, sevinçlerini, umutlarını damıtarak adlandırdığı nadide çiçekler, ARMAGGAN’ın Floral Mücevher Koleksiyonu’nda sofistike bir tasarım anlayışı ile yeniden hayat buluyor. 

Birbirinden değerli 20 parçadan oluşan ARMAGGAN Floral Mücevher Koleksiyonu, Anadolu’nun dünyada eşi olmayan, bazıları yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan doğal güzelliklerini hünerli tasarımlarla yeniden yorumlayarak sonsuzluğa taşıyor.

Yeni koleksiyonda floral yansımalardan ilham alınarak tasarlanan mücevherler, değerli renkli taşlar ve 18 ayar altın kullanımı ile ölümsüzleştirildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI