Ana SayfaGüzellikArtık keten lifinin gücü saçlarınızda

Artık keten lifinin gücü saçlarınızda

Her kadın hacimli ve gür saçlara sahip olmak ister. Genetik faktörler nedeniyle doğuştan ince, hacimsiz ve sağlıksız görünen saçlarınızı doğru beslenme ve doğru seçilmiş ürünlerle yapılan bakım sayesinde gür ve hacimli bir görüntüye kavuşturabilirsiniz. Doğuştan kalın saç telleriniz olmasa bile doğru saç bakımı ile sağlıklı, hacimli, gür görünen saçlara sahip olabilirsiniz.  

Saç bakımında bitkisel uzman Klorane Laboratuvarları binlerce yıldır Akdeniz topraklarında yetiştirilen, bioçeşitliliği koruyan, yumuşak ve dayanıklı özelliğe sahip keten tohumu lifinden ince telli saçlara hacim verici Klorane Keten Lifi Ekstreli Bakım Serisini üretti. 

Klorane Keten Lifi  Ekstreli Şampuanı saçlarınızda bir sefer kullanmanız yeterlidir. Islak saça uygulanan şampuanın etkisini göstermesi için 2-3 dakika bekletin ve durulayın. Ardından Klorane Keten Lifi Ekstreli Bakım Kremini nemli saça uıygulayın ve 2-3 dakika bekletip, durulayın. Daha sonra kısım kısım ayırdığınız saçlarınıza 2-3 kez Klorane Keten Lifi Ekstreli Sprey sıkın. Sonra saçınızı tarayın, doğal yolla, ya da fırça ile kurutun.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI