Ana SayfaYaşamAslan Burcunda Güneş Tutulması Ve Sonrası

Aslan Burcunda Güneş Tutulması Ve Sonrası

Nihayet yıl boyunca beklenen gün geldi. 21 Ağustos da yılın en anlamlı ve uzun Güneş tutulması gerçekleşiyor. Sadece bu yılın değil son yılların en güzel açılarına sahip bu tutulma, yeniay sırasında gerçekleştiği için hayatımıza değerli hediyeler katacak. Her burç için ayrı bir sürprizi olan tutulmanın kalıcı değerler oluşturacağı da muhakkak. Güneş tutulmasının yeniliklerini yaratmak için gelecek 15 gün boyunca şans bulacağız. Ve yapılacak yenilik hayatımızda gelecek 6 ay boyunca etkili olacak.

Pazartesi: Nihayet yıl boyunca beklenen gün geldi. 21 Ağustos da yılın en anlamlı ve uzun Güneş tutulması gerçekleşiyor. Sadece bu yılın değil son yılların en güzel açılarına sahip bu tutulma, yeniay sırasında gerçekleştiği için hayatımıza değerli hediyeler katacak. Her burç için ayrı bir sürprizi olan tutulmanın kalıcı değerler oluşturacağı da muhakkak. Güneş tutulmasının yeniliklerini yaratmak için gelecek 15 gün boyunca şans bulacağız. Ve yapılacak yenilik hayatımızda gelecek 6 ay boyunca etkili olacak.

Salı: Güneş-Uranüs üçgen açısının sürprizleri devam ediyor. Anlık haberler şaşırtıp sevindirebilir. Bunun yanı sıra hedef odaklı ve kararlı adımlar şansa çıkan yolu aydınlatacak. Mars-Jüpiter ilişkisi güne enerji katacak.

Çarşamba: Gece yarısından itibaren Güneş Başak burcuna yerleşerek iş ve sağlık konularında daha canlı olmamızı sağlayacak. Günlük düzeni sağlamak ve plana sadık kalmak konusunda istikrarlı davranabiliriz. Temizlik ve yardımlaşma yetenekleri yükseliyor. Venüs-Uranüs sert açısı duygusal ilişkiler için sert rüzgarların esmesi anlamına geliyor. Tepkili tavırlar kaybettirebilir.

Perşembe: Ay’ın hem sert hem olumlu açıları ile değişken bir ruh haline çekilebiliriz. Bir yandan gülerken diğer yandan üzücü olayları karşılamak zorundayız. Kısa sürecek duygusal değişimler yorabilir. Günün sonunda Ay rahata ererken yeni şanslar kazanabiliriz.

Cuma: Ay-Jüpiter kavuşumu ve Ay’ın birçok açısı güne neşe ve iyimserlik katarken, endişe gölge yaratabilir. Her koşulda kendimizi sağlama alıp neşemizi bozmadan yola devam etme günü. Güneşli bir ruh halinin sıcaklığını doya doya yaşamalı.

Cumartesi: Venüs Aslan burcuna yerleşiyor. Sevgiyi şölensel ve saraylara yakışır bir şekilde ifade etmek için daha uygun bir zaman olamaz. Sevmekten çok sevilmenin önemini hatırlayabiliriz. Hatırlamak demişken yanlış düşünme eğilimini tetikleyen Güneş-Merkür retrosu kavuşumu özbenlikle ilgili hatalar da yaptırabilir. Şişirilmiş ego ile değersizlik duygusu arasında sıkışmak günün tuzağı. Ciddi adımlar atılmamalı.

Pazar: Güçlü kişilerden alınacak destek gelecek için iyi bir başlangıç yaratmamızı sağlayabilir. Kararlı davranmak için sabah saatleri uygun. Geçmişe değil geleceğe dönük davranmalı ve aşka, çocuklara, eğlenceye öncelik verilmeli.

Uzman astrolog Su Karakuş

Her hakkı saklıdır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI