Ana SayfaModaAssortie’den özel iç giyim koleksiyonu!

Assortie’den özel iç giyim koleksiyonu!

 Takı ve aksesuarları ile şıklığınızın garantisi Assortie, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde tüm sevenlerine güzel bir sürpriz yaptı. “Sadece dış görünüş yetmez, iç güzelliğiniz de sizi yansıtır” diyen Assortie’de bundan böyle birbirinden güzel iç çamaşırları ve uyku takımlarını bulmak mümkün olacak.

Aşkın büyüsünün her yeri ve herkesi sardığı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine güzel bir sürpriz yapmak isteyenler, Assortie mağazalarına gelerek takı, çanta, kemer, saç aksesuarları, şapka, atkı, bere, eldiven gibi aksesuarlar ile birlikte iç çamaşırlarını ve güzel bir uykunun olmazsa olmazı rahat uyku takımlarını da alabilecekler. Assortie iç çamaşırlarında, çekici görünüm kadar rahatlık ve estetik ön planda tutuldu. Tül, saten ve pamuklu kumaşlarla hazırlanan Assortie iç giyim aksesuarlarında, kurdele ve dantel gibi detaylar da unutulmadı.

Her bedene uygun tasarımların bulunduğu Assortie iç giyim koleksiyonlarında, ince tüller ve saten ile süslü fırfırlı atlet külot takımlarının yanı sıra g-string, şort, atlet gibi pek çok alternatif bulunuyor.

Assortie’nin iç güzelliğini unutmayanlara özel hazırladığı iç giyim koleksiyonu, aşıkların en özel günü Sevgililer Günü’nde güzelliğinize güzellik katacak. Hayat sevgilinizle daha güzel diyorsanız, Sevgililer Günü’nde sevdiğinizi şımartabileceğiniz Assortie mağazalarını, www.assortie.com’dan öğrenebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI