Ana SayfaAstrolojiAstrolojide Sahipkıran Ne Anlama Gelir? 21 Aralık Sonrası Bizi Neler Bekliyor?

Astrolojide Sahipkıran Ne Anlama Gelir? 21 Aralık Sonrası Bizi Neler Bekliyor?

Bugün 21 Aralık! En uzun gece! Ancak bugünü özel kılan yalnızca bu değil. Uzman Astrolog ve Yaşam Koçu Emire Tuğçe Akarlar, astrolojide sahipkıranın ne anlama geldiğini ve bizleri bekleyen yeni dönemi açıklıyor!
 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için iletişim: 

tugce.akarlar@gmail.com

 

Astrolojide Sahipkıran Nedir?

Bolluğun bereketin tanrısı, zamanın tanrısı ile büyük işler başarmak için kafa kafaya verecek. 20 yılda bir ancak başbaşa gelip bir rahat edebiliyorlar. 200 yıllık da bir döngü yaratıyorlar biz insanlar için…Varın düşünün ne kadar önemli bir zaman.

Bu vakitlerde doğan kişilere de güçlü muzaffer anlamına gelen “sahipkıran” deniyor. Örnek vermek gerekirse; Hz. Musa, Hz. İsa, Hz. Muhammed yani peygamberler, Atatürk gibi bir lider, Walt Disney, Pablo Picasso, Bob Dylan gibi isimler de bu dönemde dünyaya gelmişler.

20 yılda bir, bir araya geliyorsa, nasıl 200 yıllık bir döngü? 81 yılında Terazi burcunda 5 derecede hava elementinde, 2000 yılında ise Boğa burcunda kavuşmuşlardı. 2040’ta Jüpiter ve Satürn yeniden Terazi burcunda kavuşacak; yani 2000 yılındaki boğa burcundaki kavuşum; aslında toprak döngüsündeki son kavuşumdu. 200 yıllık bir dönemi bitirdi. Hava elementinde kavuşum 81 ile başlamıştı diyebiliriz ama toprak şimdi 2020’de net olarak aradan çekildi ve yeni bir 200 yıllık hava süreci başladı. 0 derecede kavuşacak bu sene, bu akşam 21.12.2020 ve saat 19:13’te.. En son kova sahipkıranı 1200 yılında yaşanmış. Yine toprak, ardından hava şeklinde bir seyir… 1200’lerde neler olduğuna tarihin tozlu sayfalarından ulaşabilirsiniz. 

21 Aralık 2020’den Sonra Neler Değişecek?

Geçtiğimiz 200 yılın teması para, toprak, kapitalizm, maddi güvence için gerekenler eksenindeydi; şimdi hava elementinde aslında mal varlığının daha iletişim ve teknolojik mecralardan yapılanabilir olduğunu gösterecek bize. Evet sonunda tam anlamıyla dijitalleşeceğiz. Yapay güneşten tutun; aslında youtuber mantığının en küçük ölçekte ne kadar çok şey başarabileceğini idrak edeceğiz, gülünç bulmak bir yana. Yani aslında küçüklerin de bir şansı olduğunu, bu şansın mülkiyetten ziyade akla bağlı olduğunu tecrübe edeceğiz. Daha kim bilir neler olacak, zira bu süreç 2219’a kadar sürecek… Sonra su grubunda kavuşumlar devreye girecek. Ama zaten biz olmayız diye düşünüyorum 200 yıl sonra 🙂 Ama; bizim çocuklarımızın yaşam ömrünün 100 yıl olmasının beklendiği bir zamana adım atmaktayız, onu da belirteyim.

Bu kavuşum, Boğa burcundaki Uranüs’ün sert açısıyla muhattap olmak zorunda kalacak. Yani bu bahsi geçen, paranın mevcut konumu teknolojinin getirdiklerine ve yeni düzenin beklentilerine ayak direyecek… Bu da ciddi çatışmalara, ideolojik mücadelelere, ayrılıklara yol açacak..  Ne kadar ırkçıysanız, ne kadar bir meselenin yobazı iseniz ( yobaz sadece din için kullanılıyor ama biz burada -Kova çağına girenler olarak mesela artık- doğru kullanalım), o kadar kıracak hayat sizi… Doğum öncesi tutulması; 31 Temmuz 1981’de yaşanan güneş tutulması olan arkadaşalar; Kova ve Terazi burçlarının ilk 10 derecesinde gezegeniniz varsa; sizlerin de hayatında bu sahipkıran çok önemli devrimler yapmaya geliyor…

Hadi kıralım kabuklarımızı, yeni zamanların yeni şeyler söyleyen kahramanları olalım. Çok heyecanlı değil mi sizce de!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI