Ana SayfaGüzellikAtelier Rebul'den İstanbul'u Yanında Taşımak İsteyenler için Yepyeni Kitler

Atelier Rebul’den İstanbul’u Yanında Taşımak İsteyenler için Yepyeni Kitler

Notalarıyla sizi şehrin gizemli ve zengin hikayesini keşfe davet eden, Atelier Rebul’ün ikonik İstanbul kokusunun mini boy kolonya ve parfümü, el kremi eşliğinde artık kit olarak da istediğiniz her yerde yanınızda. Zarif ambalajıyla dikkat çeken İstanbul Kitler, şık ve özel bir hediye arayışında olanların vazgeçilmezi olmaya aday. 

 

“İstanbul’suz asla!” diyenler için; İstanbul Miniature Kit

12 ml parfüm ve beraberindeki 30 ml el kreminden oluşan İstanbul Miniature Kit, günün herhangi bir saatinde, çantasında ya da arabasında parfümünü hazır bulundurmak isteyenler için oldukça ideal. Parfüme eşlik eden el kremi de daha uzun süren bir İstanbul kokusu için vazgeçilmez… 

 

Şehrin koşuşturmacasında size yeniden enerji vermesi için; İstanbul Recharge Kit

İstanbul Recharge Kit ise, 25 ml mini kolonya ve 30 ml el kreminden oluşuyor. Gün içinde şehrin koşturmacasında canlanmak isteyenlerin tercih edebileceği İstanbul Recharge Kit, 80° etil alkol oranıyla gün boyunca ihtiyaç duyduğunuz hijyeni sağlayan kolonya ve elleri yumuşacık yapan sizi İstanbul’un gizli kalmış kokularına doğru bir yolculuğa çıkaran el kremiyle tamamlanıyor.

 

İstanbul’dan ilham alınarak yaratılan bu gizemli, sıcak, baharatlı İmza Koleksiyon’da bergamot, karanfil, safran ve tarçın başrolde. İhtişam ve gizemin lüksle kol kola ilerlediği bu yolculukta, menekşe, yasemin ve siyah orkide ise koleksiyonun kalp notasına yerleşiyor. Alt notalar da yine bu otantik İstanbul’u hatırlatan vanilya, amber, misk, sedir ağacı, paçuli ve sandal ağacı yer alıyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI