Ana SayfaGüzellikAveda’nın İlk Kullanımdan İtibaren Etkili Yeni Saç Onarıcı Gece Serumu

Aveda’nın İlk Kullanımdan İtibaren Etkili Yeni Saç Onarıcı Gece Serumu

Dünyaya özen gösterme misyonuna sahip yüksek performanslı vegan saç bakım markası Aveda, ilk saç onarıcı gece serumunu tanıtacağını duyurdu. Vegan, %99 doğal türevli ve hafif yapılı formüle sahip serum, saç üzerinde görünmez bir koruyucu katman yaratarak kolayca saça nüfuz ediyor, uyku sırasında yıpranmayı ve elektriklenmeyi önlemeye yardımcı oluyor. Saçı güçlendirmeye yardımcı olan ve besleyen yeni Botanical Repair™ Saç Onarıcı Gece Serumu ile gözle görülür şekilde onarılmış bir görünüm kazanan saçlarla uyanın!

 

Botanical Repair™ serisinin ileri bitkisel onarım teknolojisi ile güçlendirilen bu gece serumu, saç telinin iç korteksinde yeni bağlar oluşturarak saçı güçlendirmeye, onarmaya ve gelecekteki yıpranmalara karşı korumaya yardımcı oluyor. Geceleri saçın dış etkenlere maruz kalmadığı zamanlarda, en etkili performansı göstermek üzere formüle edilmiş olan bu ürün, 8 saat boyunca kesintisiz saç onarımı sağlıyor. Ayrıca Botanical Repair™ Saç Onarıcı Gece Serumu, kırılmış saç uçlarının görünümünü yalnızca bir gecede %84 oranında azaltmaya yardımcı olan nangai yağı içeriyor.

 

Serumun hafif yapılı, hızla emilen etkisine ve yüksek performanslı faydalarına ilham veren, “Saçta Cilt Bakımı Etkisi” olarak da bilinen ‘skinification’ trendi ise hızla büyüyen trendler arasında yer alıyor. Aveda’nın Saç Bakımı Araştırma ve Geliştirme Direktörü Camille Sasik PhD. konuyla ilgili “Aveda olarak, marka değerlerimizden ödün vermiyoruz. Ekibimizin bu ürünün etkisini ve performansını tam olarak elde etmesi 2 yıldan fazla sürdü” diyor ve sözlerine “Botanical Repair™ Saç Onarıcı Gece Serumu ile kullanıcılarımız, yıpranmış saçlarını gece boyunca kesintisiz bitkisel türevli bir bakım ile onarabilecekler. Ayrıca, artık Botanical Repair™ serisinde yeni bağlar oluşturma faydasına ek olarak, kırılan saç uçlarının görünümünü de onarmaya yardımcı olan bir ürün sunmaktan dolayı da heyecan duyuyoruz” diyerek devam ediyor. 

 

KULLANIM

Botanical Repair™ Saç Onarıcı Gece Serumunu geceleri ihtiyacınıza göre uygulayın. Serumu yatmadan önce saçın ortalarından uçlarına doğru uygulayın ve durulamayın. Ürün saçınızdayken uyuyun ve sabah her zamanki gibi şekillendirin. Uzman önerisi: Kırılmış saç uçlarınızın görünümünü daha fazla onarmak için gün içerisinde de saçlarınızın uçlarına Botanical Repair™ Saç Onarıcı Gece Serumu uygulayın.

 

AVEDA BOTANICAL REPAIR™ KOLEKSİYONU

Botanical Repair™ Saç Onarıcı Gece Serumu, Botanical Repair™ Yıpranmış Saçlar için Onarım Şampuanı ve Saç Kremi, Botanical Repair™ Onarım Maskeleri: Hafif ve Zengin Doku, ve Botanical Repair™ Durulanmayan Saç Onarım ve Bakım Kremi’nin arasına eklenerek Aveda’nın ileri bitkisel teknoloji ile geliştirilen saç onarım koleksiyonuna katılıyor. Tüm saç tipleri ve yapıları için saçta yeni bağlar oluşturan koleksiyon, Aveda’nın sertifikalı organik ylang-ylang, gül, mercanköşk ve diğer saf çiçek ve bitki özleri içeren kendi pure-fume™ aromasına sahip.

 

ÇEVRESEL STANDARTLAR

Botanical Repair™ Saç Onarıcı Gece Serumu %99 doğal türevlidir, 1 silikon ve paraben içermez ve diğer tüm Aveda ürünleri gibi vegan, hayvan dostu, güneş ve rüzgar enerjisi ile  %100 yenilenebilir enerji kullanılarak üretilir. Botanical Repair™ Saç Onarıcı Gece Serumu %100 geri dönüştürülmüş PET şişelerde üretilir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI