Ana SayfaGüzellikAvon yeni makyaj serisinin yüzü Hadise

Avon yeni makyaj serisinin yüzü Hadise

Avon, yeni makyaj serisini Four Seasons Bosphorus’ta düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıda True Color Teknolojisi kullanılarak yenilenen Avon Makyaj Serisi hakkında bilgi veren Avon Pazarlama Müdürü Tuğçe Akman, Hadise ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti: “En sevilen rujlarımız, parlatıcılarımız ve göz farlarımız True Color Teknolojisi sayesinde artık daha da canlı ve gerçekçi renklere sahip. Bu renkleri yansıtmak amacıyla renkli kişiliğiyle ve yeteneğiyle fark yaratan bir isimle çalışmak istedik. Hadise gibi kendi renklerini sahneye ve ekrana bu kadar güzel taşıyan bir isimle çalışmaktan çok mutluyuz” dedi.

Hadise’de Avon’un makyaj yüzü olmasıyla ilgili “Küçük bir çocukken, her kız çocuğu gibi annemin makyaj malzemeleriyle oynardım. Ayna önünde elimde saç fırçasıyla konserler verirdim. Ve tabii ki sahne makyajım annemin makyaj malzemeleriyle olurdu. Annem de Avon kullanırdı. Hala kullanıyor. Ben de çocukluktan gelen alışkanlıkla Avon kullanmaya devam ediyorum çünkü Avon markasıyla aramda duygusal bir bağ olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yenilenen Avon Makyaj Serisi’nde 180 ürün ve 600 farklı renk var.  Avon makyaj serisini True Color Teknolojisini kullanarak yenilendi. Yeni koleksiyonda bulunan rujların formülünde omega yağı ve soğuk bölgelerde yetişen taneli bir meyve olan kutup böğürtleniyle, E Vitamini bulunuyor. Bu içerik dudakları nemlendiriyor ve yumuşak olmasına yardım ediyor. Yarı mat, parlak ve saten görünümü sunan seçenekleri olan rujların 35 rengi bulunuyor.

Dudaklarında ışıltıyı sevenler içinse koleksiyonda16 farklı renkte dudak parlatıcısı var. Avon göz makyajında ise size kolaylık sağlıyor. Farlardaki renklerin üzerinde uygulama sırasını göstermek için rakamlar bulunuyor. Böylelikle 1-2-3-4 adımlarını takip ederek kolaylıkla gölgeli göz makyajı yapabilirsiniz. 

Yenilenen makyaj serisini yakından keşfetmek için buraya tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI