Ana SayfaAstrolojiAy Kova Burcunda: Burçlara Göre Evde Yapılabilecek Şeyler!

Ay Kova Burcunda: Burçlara Göre Evde Yapılabilecek Şeyler!


 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

Ay Kova burcuna geçiş yaptı. Bugün sosyalleşmek, gruplar içinde aktif olmak isteyebiliriz. Daha fazla sosyal medyada, iletişim halinde vakit geçirmek mümkün. Bağımsızlığımıza düşkün ve akılcı olacağız. Gruplar içinde bireyselliğimizi yansıtmakta zorlanmayacağız. Farklı fikirler kolaylıkla belirebilir, yeniliklere açık olmak dürtümüz güçlenebilir ki; risk almaktan da korkmayacağımız enerjiler altında; biraz tedbiri elden bırakmamak daha doğru olacak gibi. Gün içinde, çok sürpriz gelişmeler yaşayabilir; ya da kendimiz birilerine sürpriz açıklamalar yapmak niyetinde olabiliriz. Ay’ın; Satürn ile yapacağı kontak, hayatımızda kontrol sahibi olmak istediğimiz, önemli gündemlerimizle ilgili çok daha kararlı ve adaptasyonu güçlü adımlar atabileceğimizi anlatıyor.  Akşam saatlerinde özelliklede 22 sularında, içsel bir huzursuzluk hali gelebilir. Gereksiz bir öfke, belki yeteri kadar duyulmadığımız düşüncesi zihnimizde susmayan endişeler ve içinde olduğumuz süreçte, aslında yeteri kadar sosyal, özgür, farklı hissetmeme inancını pekiştirebilir bu da içsel bir isyana bizi sürükleyebilir. Sakinliğimizi korumamızı tavsiye ederim.

Sonuçta evdeyiz tabii ki ne kadar farklı olabilir ki, diye sinirlenenlerimiz olabilir aramızda, çok haklı olarak, o yüzden burcunuza özel nerede nasıl bir yeniliğe gidebilirsiniz bakalım;

Koçlar; yapmaları gereken işleri toparlamak için plan yapabilir, mental anlamda baya da hızlı ilerleyebilirler.

Boğalar; anneleri ile görüşebilir, iş yerindeki arkadaşları ile online çalışırken; yemek molasını bir sosyalleşme fırsatına çevirebilirler.

İkizler; instagram, facebook gibi sosyal medyaları ya da telefon ile erişebilecekleri müşteri hizmetleri yardımı gereken işlerini halledebilirler.

Yengeçler; bankada bekleyen işler varsa bunu halledebilir ya da özel ilişkilerinde yaratıcılıklarını kullanarak, aralarındaki buzları kırabilirler.

Aslanlar; eşleri ya da beraber iş yaptıkları kişiler ile bir araya gelebilir, birlikte online oyunlar oynayabilirler
Başaklar; düzenlenmeyi bekleyen ne kadar evrak, masaüstünde klasörlenmeyi bekleyen dosya varsa, telefon rehberinde ne kadar gereksiz kayıt varsa hepsiyle ilgilenebilirler.

Teraziler; evde spor yapabilir, dans edebilir, mutluluk veren bir faaliyetle uğraşabilir, varsa çocukları ile oldukça keyifli zaman geçirebilirler.

Akrepler; kendilerine zaman ayırabilir, kendilerini şımartabilir, biraz yalnız kalarak dinginleşebilirler.

Yaylar; kardeşleri ile vakit geçirebilir, aile büyüklerini, kuzenlerini arayabilir, yeni bir şey yazmaya ya da okumaya başlayabilirler.

Oğlaklar; sahip oldukları her meseleye yeni bir gözle bakıp, yaşam alanlarını düzenleyebilirler.

Kovalar; sağlıkları ile ilgili yaratıcı fikirler, yeni bilgiler öğrenebilir, dış görünüşleri ile ilgili evde neler yapabileceklerini araştırabilir, uygulayabilirler.

Balıklar; evde uzun zamandır açmadıkları çekmece, kapak; aralayarak unuttukları şeyleri hatırlayabilir ve çok yaratıcı şekilde yeni bir düzen kurgulayabilirler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI