Ana SayfaModaAyakkabıda Şıklığın Adresi: İNCETOPUK.COM

Ayakkabıda Şıklığın Adresi: İNCETOPUK.COM

İncetopuk’un Sonbahar- Kış sezonuna renkler ve desenler damga vuruyor. Klasik siyah ve metallerle süslenmiş modellerin yanı sıra İncetopuk’un Sonbahar- Kış sezonu tam bir karnaval havasında kendini gösteriyor. Vizon, kırmızı, beyaz, haki ve platinler göz kamaştırırken özellikle leopar desenler bu kışın olmazsa olmazları arasında yerini alıyor.

Geçtiğimiz kış aylarına göre çok daha renkli ve hareketli olan sonbahar- kış koleksiyonunda yılan desenleri ve ekoseler sezona yine damgasını vuruyor.

Kış sezonuna renkli ve güçlü tasarımlarıyla imzasını atan İncetopuk, günümüz kadınlarının hem şık hem de rahat olma isteklerini ön planda tutuyor. Kış aylarında rahatlıkla tercih edeceğiniz bot ve çizmeler, günlük hayatın artık vazgeçilmez bir parçası haline gelen sneaker’lar, gündüzden geceye rahatlıkla devam edeceğiniz stilettolar şıklığınızın en büyük tamamlayıcısı oluyor.

Farkı desen ve renklerde, sezonun en trend tasarımlarına sahip olmak istiyorsanız www.incetopuk.com adresi ve @incetopuk Instagram hesabı sizleri bekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI