Ana SayfaModaAyakkabını Kendin Tasarla

Ayakkabını Kendin Tasarla

Renginden, desenine, modelinden aksesuarına herşeyine sizin karar verebildiğiniz, sadece size özel bir ayakkabınız olsun istemez misiniz?

2 ay önce yayına giren incetopuk.com sayesinde artık kendi tasarladığınız ayakkabıyı giymeniz çok kolay. En sevdiğiniz renklerde beğendiğiniz aksesuarlarla, taban ve astarının rengine bile sizin karar verdiğiniz bir ayakkabıya sahip olmak artık hayal değil. İncetopuk.com isteklerimizi alıyor ve elde özel olarak birebir hayata geçiriyor. Hem de sadece 15-20 gün içinde özel tasarım ayakkabınız elinizde oluyor.

`Peki ya numaramı tutturamazsam?` dediğinizi duyar gibiyiz. İncetopuk böyle bir durumda da herhangi bir sorun çıkmadan ücretsiz olarak numaranızı değiştirip sizin için yeniden bir büyük veya bir küçük numarasını üretiyor.  Ayakkabıları kendiniz tasarlayabileceğiniz gibi incetopuk`un sizin için tasarladıkları arasından da dilediğiniz modeli seçebilirsiniz.

Sade bir elbiseyi şıklaştırmanın en güzel yolu olan rengarenk özel tasarım ayakkabılarda artık sizin de imzanız olacak. Ayakkabı düşkünleri mutlaka www.incetopuk.com `u ziyaret edin ve ister hazır stoklu ayakkabılardan birini seçip 2 gün sonra, isterseniz de dilediğiniz tasarımı yaratıp 15-20 gün içinde gururla giyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI