Ana SayfaDekorasyonAyşe Kucuroğlu`nun evi InStyle Home`da

Ayşe Kucuroğlu`nun evi InStyle Home`da

Taner ve Ayşe Kucuroğlu çifti on iki yıl önce evlendiklerinde taşınmışlar çok sevdikleri Bebek Cevdet Paşa Caddesi’ne. Burası onların aynı semtte yaşadıkları üçüncü ev. Çiftin on yıl önce kurdukları, başarısı ile geniş ve ünlü bir müdavim kitlesine sahip Happily Ever After’ın da bu hareketli caddede şimdi oturdukları evin tam karşısında konumlanması, buradan vazgeçememeleri için önemli bir etken olmuş tabii.

“Bundan önce Happily Ever After’ın üzerinde bir yalı dairesinde yaşıyorduk. Her yıl aileye yeni bir bireyin katılmasıyla orası bize dar gelmeye başlamış, içine sığamaz olmuştuk,” diye söze başlıyor güler yüzlü ev sahibesi Ayşe Kucuroğlu. 

Eve ilk taşındıklarında alt yapısı eski olduğu için epey değişiklikler yapmışlar. Örneğin yemek masasıyla uyumlu parkelerde evde tavsiye edilmemesine rağmen teknelerde kullanılan kahverengi vernikli bir boya tercih etmişler ve çok memnun kalmışlar. 

Üstelik bu ay InStyle Home`da ilkbahar tazeliğini evinize taşıyacağınız birbirinden renkli çiçekler, yeni mekanlar, moda editörlerinin favori eşyaları, tatlılar, aksesuarlar da var.

Bu keyifli sayıyı kaçırmamak için hemen en yakın bayiye gidip derginizi satın alın. Çekimden kareler için de fotogaleriye tıklamanız yeterli!

Kapak çekiminin kamera arkası videosunu izlemek için ise buraya tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI